Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Mušľa ktorá lieči

Mušľa ktorá lieči

Možno ste i vy v nedávnej dobe počuli výraz "Perna Canaliculus", možno ste zachytili aj niečo o blahodarnom a regeneračnom vplyve ako pre športovcov, tak pre starších ľudí. O čo však ide? A odkiaľ sa vzala spomínaná "tajomná" regeneračná sila?

Odpoveď je v prírode

Za latinským názvom sa neukrýva nejaká liečivá rastlina, akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať. V skutočnosti ide o mušľu slávku novozélandskú, ktorá sa nachádza, ako jej pomenovanie už naznačuje, výlučne len na pobreží Nového Zélandu. Práve v nej sa ukrýva množstvo liečivých a zdraviu prospešných minerálov (draslík, horčík…), aminokyselín (alanín, asparagín…) a dokonca až 8 druhov vitamínov. Táto kombinácia látok pôsobí veľmi účinne hlavne na oblasť kĺbov a väzív ľudkého tela.

Výrazne tak podporuje funkčnosť a regeneráciu kĺbových chrupaviek a pôsobí protizápalovo. Utišuje bolesti spojené s preťažením jednotlivých kĺbových spojov a tiež lepšie prekrvuje svalstvo. Navyše sa  moc dobre osvedčila pri liečbe ťažkých chorôb ako sú artritídadnaosteoporóza, či reuma.

Nezvyčajná účinnosť

Treba poznamenať, že výťažok z mušle Perna Canaliculus je omnoho silnejší než výťažky z iných biologických zdrojov s podobnou skladbou liečivých látok. Podľa austrálskej Queenslandskej univerzity je efektivita novozélandskej mušle 350-krát väčšia než výťažky z prvosienkového či lososového oleja a až 400-krát vyššia než pri ľanovom oleji. Deklarované a obdivuhodné výsledky mušľa dosahuje pravdepodobne vďaka tomu, že jej prírodné minerálne zloženie je veľmi podobné tomu v ľudskom tele, a preto je mu i najviac nápomocné.

Kde ju hľadať

Je samozrejmé, že vďaka svojim jedinečným schopnostiam a zriedkavému výskytu vo svete je Perna Canaliculus veľmi vzácna a cenená. Produkty z nej podliehajú prísnym kontrolám a pri ich výrobe sa starostlivo dodržiavajú osvedčené receptúry. Takýmto produktom je aj Hamaviss gél, ktorý zabezpečí lepšiu absorpciu účinných látok zo slávky novozélandskej. V prípade, že cítite bolesť v kĺboch, potrebujete udržať vaše telo v stopercentnej kondícii, alebo chcete preventívne zamedziť možným komplikáciám v budúcnosti, Hamaviss gél je presne to, čo aktuálne potrebujete. Myslite na svoje zdravie a presvedčte sa o unikátnych účinkoch aj vy.