Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Recenzia žehličky na vlasy Remington S8540

Recenzia žehličky na vlasy Remington S8540

Žehlenie vlasov, predovšetkým tých suchých, ich nesmierne vysušuje. Práve kvôli tomu sú vlasy krepovité a oslabené. Napriek tomu je tento trend veľmi populárny a žehličku na vlasy má doma asi každá žena.

Recenzia žehličky na vlasy Remington S8540

Správna taktika

Ak však dodržíme správnu taktiku, môžeme aspoň čiastočne predísť týmto problémom. Veľmi dôležité je použitie ochranného spreju, špeciálne navrhnutého na použitie pred tepelnou úpravou vlasov.

Najdôležitejšie však je vybrať si správnu žehličku na vlasy. Ja som sa rozhodla pre žehličku na vlasy Remington S8540, ktorá má keramický povrch napustený keratínom a mandľovým olejom. Vďaka tomu vlasy menej vysušuje a po prežehlení sú zároveň krásne lesklé.

Recenzia žehličky na vlas Remington S8540

Rýchle použitie

Teplota sa dá nastaviť od 150 do 230 stupňov a na použitie je pripravená za neuveriteľných 15 sekúnd. Samozrejme ak som si navolila vyššiu teplotu, tak to bolo trošku viac, ale aj tak je to extrémne rýchlo.

NÁŠ TIP:

V našej ponuke nájdete množstvo žehličiek na vlasy

Pozrieť ponuku

A čo kučery?

Skúšala som s ňou aj robiť kučery a skvelo sa s ňou pracuje. Kučery držia aj 3 dni, ale to záleží samozrejme aj od vlasov. Vyžehlené vlasy mi tiež vydržia aj 3 dni, dokonca aj keď je vonku trochu vlhko.

Remington S8540

Najväčšie plus je to, že prameň vlasov stačí prejsť raz – dvakrát a je rovný, čiže teplu je vystavený minimálne.

Ja som so žehličkou veľmi spokojná a nevymenila by som ju za inú. Kučery si už s kulmou ani nerobím. A navyše... je veľmi ľahká.

Žehličku na vlasy Remington kúpite tu

Kristína Maricáková

Kristína Maricáková
Volám sa Kristína a vyštudovala som farmáciu na Univerzite Komenského v Bratislave a venujem témam o zdraví a liekoch. Veľmi rada čítam, cestujem, fotografujem, pečiem a spievam. Rada skúšam nové veci, hlavne čo sa týka kozmetiky.
Viac o mne ➡