Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Recenzia sonickej kefky Philips sonicare 6100 Protective Clean White

Recenzia sonickej kefky Philips sonicare 6100 Protective Clean White

Zuby. Asi prvá vec, ktorú si na druhých ľudia všímajú. Časť ľudského tela, ktorá vyždauje denno - dennú starostlivosť a to dokonca aspoň 2x denne.

Ja osobne mám od malička veľmí dobrú starostlivosť o zuby a môžem sa pochváliť tým, že zatiaľ nemám, ani som nemala žiadny kaz. Samozrejme, zdravie zubov je podmienené tiež geneticky, no určite netreba všetko zhadzovať na to. O zuby je potrebné sa príkladne starať.

Starostlivosť o zuby

Čo to znamená? No minimálne čistiť si ich 2x denne - ráno a večer. Taktiež je dôležité používať medzizubné kefky alebo zubné nite, aby sme vyčistili aj medzizubné priestory.

Mojou najnovšou vychytávkou na dôkladné čistenie je sonická kefka. Po dlhom vyberaní a porovnávaní som sa rozhodla pre Phillips sonicare. A vonkoncom neľutujem.

Recenzia Philips Sonicare 6100 sonická zubná kefka

Philips sonicare 6100 Protective Clean White

Mám model 6100 Protective Clean White a testujem ho už vyše 3 troch mesiacov. Do kefky som sa zaľúbila už na prvý pohľad, alebo teda na prvé vyčistenie.

NÁŠ TIP:

Sonickú zubnú kefku Philips Sonicare 6100 Protective Clean White nájdete v našom eshope

Pozrieť detail

Zo začiatku, asi tak 4 dni, som kefku používala na najslabších vibráciách. Neskôr, tiež asi 4 – 5 dní na stredných, a teraz ju už vkuse používam na tých najvyšších. Už po prvom umytí som mala zuby hladké ako ešte nikdy predtým. Dokonca ani po dentálnej hygiene.

Kefka má 3 čistiace režimy, s rôznou dĺžkou čistenia. Keďže ja som veľký milovník umývania zubov, svoju používam v režime white, ktorý trvá 3 minúty. Zuby si umývam každé ráno a večer, a už po cca týždni používania som videla rozdiely čo sa týka belosti. Zuby mám viditeľne belšie, hladšie a lesklé.

Recenzia Philips Sonicare 6100 sonická zubná kefka

Vôbec nie sú citlivé, takže nemusíte sa báť kmitov, ktoré kefka spôsobuje. Štetinky sú príjemné, no vždy si viete kúpiť náhradné hlavice podľa toho, čo vám vyhovuje. Kefka signalizuje aj výmenu hlavice, aj to, kedy je načase kefku nabiť. Čo sa týka batérie, tak plne nabitá kefka vydrží cca 3 týždne. Nabíja sa ale dosť dlho, asi 12 hodín.

V balení je aj praktické cestovné puzdro, takže kefka s vami môže cestovať kdekoľvek po svete.

Sonickú zubnú kefku Philips SOnicare kúpite tu

Kristína Maricáková

Kristína Maricáková
Volám sa Kristína a vyštudovala som farmáciu na Univerzite Komenského v Bratislave a venujem témam o zdraví a liekoch. Veľmi rada čítam, cestujem, fotografujem, pečiem a spievam. Rada skúšam nové veci, hlavne čo sa týka kozmetiky.
Viac o mne ➡