Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Recenzia Medik8 Daily Refresh Balancing Toner

Recenzia Medik8 Daily Refresh Balancing Toner

Viete ako si správne čistiť pleť? Myslím si, že veľa ľudí, predovšetkým teda žien, to nevie. Väčšina zo žien sa totiž odlíči micelárnou vodou a vybavené. Ak si tvár ešte opláchnu aspoň čistou vodou, tak aj to už považujem za úspech. Len málokto však vie, že micelárku je potrebné VŽDY z pleti zmyť. Najlepšie čistiacim gélom.

Medik8 Daily Refresh Balancing Toner 150 ml

Po detailnom vyčistení pleti nasleduje tonizácia. Je dôležité, aby každý použil toner na typ pleti aký má, prípadne na problém, ktorý sa snaží riešiť. Ja vám dnes napíšem o skvelom hydratačnom toneri.

Medik8 Daily Refresh Balancing Toner 150 ml - recenzia

Toner od Medik 8

Ide o toner značky Medik8 – Refresh Balancing Toner. Tento toner neobsahuje alkohol, čiže pleť nevysušuje, ale práve naopak dodáva jej potrebnú hydratáciu a výživu. Zároveň pleť čistí a sťahuje póry.

NÁŠ TIP:

Toner Medik8 Daily Refresh Balancing Toner 150 ml nájdete v našej ponuke

Pozrieť ponuku

Jeho pH je totožné s pH pokožky a preto nenarušuje kožnú bariéru a je vhodný aj na citlivú pleť. Vo svojom zložení obsahuje aj probiotiká, takže posilňuje obrannú schopnosť pleti. Vďaka aloe vera a niacinamidu je pleť upokojená.

Medik8 Daily Refresh Balancing Toner 150 ml

Moja skúsenosť s tonerom Medik 8 Refresh Balancing Toner

A aké sú moje dojmy? Pleť je naozaj taká ako to toner sľubuje. Je krásne hydratovaná, jemná, pružná a rozžiarená. Aj keď som mala nejaký deň jemné začervenanie, tak pleť sa hneď ukľudnila a do rána boli červené miesta zabudnuté. Ja ho používam vždy ráno a večer na vyčistenú pleť a následne použijem séra podľa potreby a na záver použijem svoj krém a ráno SPF.

Medik8 Daily Refresh Balancing Toner 150 ml

Kristína Maricáková

Kristína Maricáková
Volám sa Kristína a vyštudovala som farmáciu na Univerzite Komenského v Bratislave a venujem témam o zdraví a liekoch. Veľmi rada čítam, cestujem, fotografujem, pečiem a spievam. Rada skúšam nové veci, hlavne čo sa týka kozmetiky.
Viac o mne ➡