Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Recenzia kofeínového šampónu Plantur 39

Recenzia kofeínového šampónu Plantur 39

Azda každá neprirodzená blondína by si želala aby jej vlasy vydržali ako od kaderníčky až do ďalšieho zosvetľovania. Inak to nie je ani v mojom prípade. Zosvetľovať vlasy si chodím, s menšími či väčšími prestávkami, už dlhé roky.

S vlasmi nemám žiadny problém, maximálne sem – tam obdobie, kedy trochu viac vypadávajú. Inak sú lesklé, dlhé po zadok a pevné. Preto takmer vždy riešim iba to, aby mi vlasy zostali naozaj biele a nezožltli. Na to existujú takzvané „fialové“ šampóny.

NÁŠ TIP:

Plantur 39 Color Silver Fyto - kofeínový šampón si môžete kúpiť v našej lekárni

Pozrieť ponuku

V drogérii alebo v lekárni ich rozoznáte pomerne ľahko, pretože takmer vždy majú už fialový obal. Ja som ich vyskúšala už naozaj veľa a preto ma tento o ktorom idem dnes písať - Plantur 39 Fyto - kofeínový, šampón veľmi prekvapil.

Plantur 39 Color Silver Fyto-kofeínový šampón

Ako prvé ma prekvapilo to, že vôbec nebol fialový vo vnútri. Išla som si ho nanášať pripravená čo ma čaká a zrazu bum, šampón je hnedý a nie tmavofialový.

Všetky tieto fialové šampóny sľubujú neutralizáciu žltých tónov a zachovanie bielej farby. Zároveň by vlasy mali hydratovať, pretože už sú dosť poškodené farbením. To všetko spĺňa aj tento. No má ešte čosi navyše. Obsahuje totiž kofeín, ktorý stimuluje vlasové folikuly a podporuje tak rast vlasov. Asi aj preto nie je šampón fialový, ale svetlo hnedý.

Pení naozaj super už pri prvom umytí, no je potrebné nechať ho aspoň 5 minút pôsobiť aby si spravil robotu tak ako má. Za mňa jeden super šampón, ktorý vie čo robí.

Vlasy mám krásne lesklé, biele a navyše som si po mesiaci používania všimla, že naozaj menej vypadávajú. Ak chcete docieliť ešte lepší bieliaci účinok, určite by som vyskúšala aj balzam z tejto rady. Ja si naňho už brúsim zuby.

Recenzia kofeínového šampóna Plantur 39

Kofeínový šampón Plantur 39 kúpite tu

Kristína Maricáková

Kristína Maricáková
Volám sa Kristína a vyštudovala som farmáciu na Univerzite Komenského v Bratislave a venujem témam o zdraví a liekoch. Veľmi rada čítam, cestujem, fotografujem, pečiem a spievam. Rada skúšam nové veci, hlavne čo sa týka kozmetiky.
Viac o mne ➡