Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

OBEZIN TM - schudnúť a nehladovať

OBEZIN TM - schudnúť a nehladovať

"Prírodný produkt, ktorý prispieva k regulácií hmotnosti"

Žijeme v zrýchlenej dobe, kedy nikto nemá na nič čas a dokonca ani na to najcennejšie, čo máme – svoje zdravie. Trend, ktorému musíme čeliť sú nezdravé stravovacie návyky, málo pohybu a s tým súvisiace nabaľujúce sa kilá. Spočiatku problém riešime väčším a voľnejším oblečením, až kým nedospejeme do štádia, kedy sa už sami pred sebou necítíme dobre.

Spoločnosť Danare Pharma, s.r.o. prichádza na náš trh prírodným výživovým doplnkom OBEZIN TM, ktorý prispieva k regulácií hmotnosti bez toho, aby sme hladovali.

Všemocná príroda!

Spoločnosť vytvorila prírodný produkt, ktorý pomáha pri znižovaní hmotnosti bez pocitu hladu. OBEZIN TM v sebe skrýva zmes rastlín, ktorú si Danare a.s , pre ich jedinečnosť, nechala patentovať. Je to výživový doplnok, ktorý vytvára pocit nasýtenia. Stačí užiť 2 kapsule aspoň 20 minút pred jedlom a zapiť vodou. OBEZIN TM sa v žalúdku rozpustí mnoho násobne zväčší svoj objem. To má za následok, že skonzumujeme menšiu porciu jedla. Žalúdok po 20 minútach vyšle signál, že sme sýti a nemáme potrebu sa prejedať.

“Pri pracovnej vyťaženosti som jedával veľmi nepravidelne a nezdravo, až sa s tým moje telo nevedelo vysporiadať. V zahraničí som spoznal účinky niekoľkých rastlín a rozhodol som sa, ich zmiešaním, účinok znásobiť. Osobne môžem potvrdiť, že vďaka OBEZINu úbytok hmotnosti nastal takmer okamžite,” hovorí Rudolf Kalovksý, majiteľ.

Zmena životného štýlu

Ak chceme znížiť svoju hmotnosť, netreba sa spoliehať “iba” na zázračné kapsule. Áno, vďaka OBEZINu zhodíme kilá navyše, ale dôležitá je aj úprava celkovej životosprávy. Pravidelný prísun menšieho množstva vyvážených potravín nám udrží normálnu hladinu glukózy v krvi a pohyb spevní celé telo a napomôže detoxikácií. Celkovo to prinesie úbytok hmotnosti. OBEZIN TM je veľkým pomocníkom, ktorý podporuje Vaše správne rozhodnutie niečo so svojím telom spraviť. Ak sa dostaví aj sebemenší výsledok, dodá Vám to energiu do ďalšieho boja a v neposlednom rade prinavráti sebavedomie.

Danare Pharma, s.r.o.

_________________________________________________________________________________________________

Inšpirácia prírodou je hlavným mottom spoločnosti DANARE a.s. Produkty, uvedené na trh sú 100% prírodné.

Hlavným zameraním spoločnosti DANARE, a.s. je vývoj, výroba a predaj doplnkov stravy najvyššej kvality. Ich výroba prebieha za prísnych technologických podmienok v rámci normy ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 a je tiež certifikovaná HACCP – systémom stanovenia kontrolných bodov. Ten je nástrojom na zabezpečenie riadenia kvality a zdravotnej nezávadnosti potravín počas celého procesu výroby, spracovania, skladovania, manipulácie, prepravy a predaja koncovému spotrebiteľovi