Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Granule pre špeciálne potreby vašich štvornohých miláčikov: Royal Canin

Granule pre špeciálne potreby vašich štvornohých miláčikov: Royal Canin

Zdravie vášho domáceho miláčika je bezpochyby jedným z najdôležitejších aspektov starostlivosti.

Správna výživa je kľúčovým faktorom pri zabezpečovaní zdravia a pohody vášho psa, alebo mačky.

Jedným z popredných výrobcov kvalitných granúl je aj Royal Canin, ktorý si získal dôveru miliónov majiteľov zvierat po celom svete.

Základné informácie o Royal Canin

Spoločnosť Royal Canin má viac než 50-ročnú históriu v oblasti výskumu a vývoja krmív pre zvieratá.

Od svojho založenia v roku 1968 sa stala jedným z lídrov na trhu s krmivami pre psov a mačky.

Jej prístup k vývoju granúl spočíva v preskúmaní jedinečných potrieb každého plemena a vytváraní krmív, ktoré spĺňajú tieto špecifické požiadavky.

Zloženie a kvalita

Jedným z najdôležitejších aspektov kvalitného krmiva sú jeho zložky.

Granule od Royal Canin obsahujú vysokokvalitné bielkoviny, tuky, uhľohydráty a esenciálne živiny, ktoré sú nevyhnutné pre optimálne zdravie zvieraťa.

Krmivá sú vyvážené tak, aby pokryli všetky potreby rôznych fáz života a špecifické požiadavky plemien.

Špeciálne granule pre špeciálne potreby

Jedným z najväčších prínosov granúl od Royal Canin je ich schopnosť prispôsobiť sa špecifickým potrebám rôznych plemien a stavov zdravia.

Existujú granule navrhnuté pre malé plemenáveľké plemenámladé šteňatástaršie psymačky s citlivým žalúdkom a dokonca aj granule určené na liečbu určitých zdravotných problémov.

Príklady granúl pre špeciálne potreby

Royal Canin Breed Health Nutrition

Granule navrhnuté pre konkrétne plemená s dôrazom na ich jedinečné potreby a predispozície.

Royal Canin Veterinary Diet

Špecializované granule určené na riadenie a liečbu rôznych zdravotných problémov, ako sú obličky, tráviaci systém alebo kožné problémy.

Royal Canin Size Health Nutrition

Granule prispôsobené podľa veľkosti psa, aby zabezpečili optimálnu výživu a podporu pre malé a veľké plemená.

Výskum a inovácie

Jednou z hlavných filozofií spoločnosti Royal Canin je stále inovovať a vyvíjať nové výrobky na základe najnovších vedeckých objavov.

Tím odborníkov na výživu pre zvieratá je neustále zapojený do výskumu, aby porozumel najnovším potrebám zvierat a vytvoril granule, ktoré sú nielen chutné, ale aj optimálne pre zdravie.

Royal Canin najlekaren článok

Špecifiká granúl Royal Canin

1. Výživová individualita plemien

Granule Royal Canin sú navrhnuté s ohľadom na výživové potreby konkrétnych plemien. To znamená, že sú zohľadnené nielen fyzické, ale aj genetické charakteristiky jednotlivých psov a mačiek.

2. Výber kvalitných surovín

Royal Canin dbá na kvalitu surovín v svojich granulách. Používa vysoko kvalitné bielkoviny, ktoré podporujú svalovú hmotu, zdravé tuky pre energetickú potrebu a vhodné uhľohydráty pre optimálnu tráviacu funkciu.

3. Podpora pre štart do života

Pre šteňatá a mačiatka je k dispozícii rozsiahla škála granúl zohľadňujúca ich vývoj a rast. Obsahujú vitamíny a minerály nevyhnutné pre zdravý vývoj kostí, zubov a kognitívnych funkcií.

4. Granule pre citlivých jedincov

Pre psy a mačky so zvláštnymi potrebami, ako sú citlivé žalúdky alebo potreba kontroly hmotnosti, Royal Canin ponúka granule s príslušnými formuláciami. Tieto granule sú navrhnuté tak, aby minimalizovali riziko prejavu alergií a citlivosti na potraviny.

5. Veterinárne diéty pre zvláštne prípady

Royal Canin poskytuje aj veterinárne diétne granule na odporúčanie veterinára.

Tieto špecializované granule môžu byť súčasťou liečby pre zvieratá s chronickými ochoreniami, ako sú diétna potreba pre obličky, podpora kardiovaskulárneho systému, alebo diéta pre zvládanie nadváhy.

Ohlasy od majiteľov zvierat

Mnoho majiteľov zvierat vyjadruje pozitívne ohlasy o granulách od Royal Canin.

Spokojnosť spočíva nielen v zlepšení vzhľadu srsti a celkového zdravia, ale aj v zaujímavých chuťových kombináciách, ktoré zabezpečujú, že ich zvieratá granule skutočne milujú.

Ekologický prístup

Royal Canin sa snaží minimalizovať svoj ekologický odtlačok.

Ambiciózny plán udržateľnosti zahŕňa snahu znížiť odpad, používať obnoviteľné zdroje a podporovať recykláciu obalových materiálov.

Inovácie v granulách Royal Canin

Podpora pre kognitívne funkcie

Royal Canin si uvedomuje dôležitosť kognitívneho zdravia u starších psov a mačiek. Preto ponúka granule obsahujúce antioxidanty, omega-3 mastné kyseliny a ďalšie látky na podporu kognitívnych funkcií, čo môže pomôcť predchádzať starnutiu mozgu.

Granule pre citlivú kožu a srsť

Pre plemená s citlivou pokožkou a srsťou ponúka Royal Canin špeciálne formulované granule obsahujúce omega-6 mastné kyseliny a ďalšie živiny na podporu zdravia kože a lesklého kožuchu.

Výskumné centrá a spolupráca s veterinárnymi odborníkmi

Kontinuálny výskum

Royal Canin podporuje niekoľko výskumných centier po celom svete, kde tímy vedcov a veterinárnych odborníkov vyvíjajú nové technológie a formulácie na zabezpečenie optimálnej výživy pre zvieratá.

Spolupráca s veterinárnymi odborníkmi

Spolupráca s veterinárnymi odborníkmi je pre Royal Canin kľúčová.

Výmena informácií a skúseností s odborníkmi pomáha pri neustálom zdokonaľovaní formulácií granúl, aby spĺňali najnovšie požiadavky na výživu pre zvieratá.

Programy a poradenstvo pre majiteľov

Vzdelávacie programy pre majiteľov

Royal Canin poskytuje vzdelávacie programy pre majiteľov zvierat, aby im pomohol lepšie porozumieť potrebám svojich domácich miláčikov a ako optimálne vyhovieť ich výživovým potrebám.

Online poradenstvo od odborníkov

Majitelia môžu využiť online poradňu, kde veterinárni odborníci poskytujú individuálnu radu týkajúcu sa výživy a starostlivosti o zvieratá.

Etický prístup k chovu a ochrane zvierat

Podpora etického chovu

Royal Canin podporuje etický chov a aktivity zamerané na ochranu zvierat.

Spolupracuje s organizáciami, ktoré sa zaoberajú ochranou zvierat a bojom proti neetickému chovu.

Projekty na podporu zdravia zvierat

Spoločnosť investuje do projektov na celosvetovej úrovni, ktoré majú na cieľ zlepšiť zdravie zvierat a podporiť ich dobre žitie.

Granule od Royal Canin nie sú len krmivom pre zvieratá, ale aj výsledkom neustálej inovácie, výskumu a starostlivosti o potreby zvierat.

S rozšíreným sortimentom granúl a programami na podporu majiteľov zvierat, Royal Canin si udržuje pozíciu ako jedna z najvýznamnejších značiek v oblasti výživy pre domácich miláčikov.

Investície do výskumu, spolupráca s odborníkmi a etický prístup spoločnosti robia z granúl Royal Canin dôveryhodnú voľbu pre majiteľov, ktorí chcú len to najlepšie pre svoje zvieratá.

NÁŠ TIP:

U nás nájdete širokú ponuku krmív Royal Canin

Pozrieť ponuku