Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Recenzia pistáciového masla od GymBeam

Recenzia pistáciového masla od GymBeam

Orieškové maslá sú skvelou voľbou na doplnenie zdraviu prospešných tukov, vlákniny, bielkovín a iných dôležitých látok. Sú skvelým zdrojom vitamínov a minerálov.

Orieškové maslá a ich výhody

Orieškové maslá GymBeam majú čisté zloženie. Tie najkvalitnejšie obsahujú výlučne orechy. Sú to teda lahodné nátierky, ktoré sú mimoriadne bohaté na zdravé tuky. Obsahujú najmä mononasýtené mastné kyseliny – omega 9. Udržiavajú optimálnu hladinu cholesterolu v krvi a sú preto mimoriadne prospešné pre ľudí so zvýšenou hladinou cholesterolu. Samozrejme, konzumovať ich môže ktokoľvek. Znižujú riziko kardiovaskulárnych ochorení, pozitívne tiež vplývajú na zdravie mozgu. Vlastnosti jednotlivých orieškových masiel sa líšia. Poďme sa teda pozrieť na pistáciové maslo.

 

Pistáciové maslo od GymBeam

Aké sú jeho účinky?

  • Je bohaté na vlákninu – prispieva tak k pocitu nasýtenia
  • Obsahuje vitamíny B1, B6 a vitamín K – podporuje teda správne fungovanie psychiky a zdravie kostí
  • Z minerálov obsahuje meď, horčík, mangán a fosfor – je teda vynikajúce pre nervovú sústavu a metabolizmus
  • Obsahuje cholín, ktorý pozitívne vplýva na správnu funkciu mozgu

Ako môžete orieškové maslá používať?

Možností je naozaj veľa. Sú skvelou prísadou nielen do kaší, ale tiež do smoothies, tvarohov, jogurtov, zmrzliny a rôznych dezertov. Vynikajúco chutia s toastami a rôznym pečivom, ale aj ako prísada sušienok, muffinov, či brownies.  

 

Ja osobne orieškové maslá najradšej používam do kaší. Niekedy som si kašu ochucovala čokoládou, no odkedy som narazila na orieškové maslá, nič iné do kaší nepoužívam.

NÁŠ TIP:

Pozrite si našu širokú ponuku orieškových masiel

Pozrieť ponuku

Vyskúšala som už mnoho druhov, ochutené aj neochutené, no pistáciové malo premiéru presne toto.

Pistáciové maslo od GymBeam je krásne tekuté

Premiéra pistáciového masla

Nebola to len premiéra pistácioveho masla, ale aj značky Gymbeam. Maslo je čisto pistáciové, bez pridania cukru, alebo iných ochucovadiel ako napr. čokoláda, kokos, ovocie… Proste bez hocičoho, čo sa do masiel zvykne pridávať.

Ako to už býva zvykom, po otvorení bola na vrchu vrstva oleja, ktorá sa ale do masla krásne a rýchlo rozmiešala a zatiaľ sa viac neoddelila. Hneď po ochutnaní som na jazyku cítila malé kúsky pistácii. Maslo je chutné, nie sladké, proste pistáciové nebo.

Kaša s Pistáciovým maslom od GymBeam

V čom mi pistáciové maslo chutí najviac

Najviac mi pistáciové maslo chutí v kaši. Ak pridáte do kaše nejaké ovocie a granolu, alebo čokoľvek čo máte radi, po pridaní masla už netreba žiadne oriešky.

Z čoho sa najviac teším? No predsa z toho, že maslo je krásne tekuté a teda môžem si krásne popolievať celú kašu ako chcem. Fakt odporúčam.

Pistáciové maslo Gymbeam kúpite tu

Kristína Maricáková

Kristína Maricáková
Volám sa Kristína a vyštudovala som farmáciu na Univerzite Komenského v Bratislave a venujem témam o zdraví a liekoch. Veľmi rada čítam, cestujem, fotografujem, pečiem a spievam. Rada skúšam nové veci, hlavne čo sa týka kozmetiky.
Viac o mne ➡