Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Čo so sebou na festival? Lieky a pomôcky, bez ktorých sa nezaobídete!

Čo so sebou na festival? Lieky a pomôcky, bez ktorých sa nezaobídete!

Chcete si užiť letný festival bez ťažkostí a zdravotných problémov? V tom prípade si v batožine vyhraďte miesto na zopár kozmetických produktov a liekov, ktoré sa vám určite budú hodiť. Takže čo so sebou na festival?

Festivalová výbava alebo čo zbaliť na festival?

Vaša festivalová výbava by určite mala obsahovať lieky proti bolesti, základné hygienické pomôcky a kozmetiku, ktorá uchráni vaše zdravie a pomôže vám užiť si festival bez problémov. Potrebné produkty sme pre vás zoradili do prehľadných kategórií. Čo na festival určite musíte vziať so sebou?

1. Proti bolesti

Po prebdenej noci alebo v dôsledku silného slnka nie sú výnimočné bolesti hlavy. Samozrejme, chrániť by ste sa mali dostatkom tekutín a pokrývkou hlavy. Ak sa však predsa len vyskytnú bolesti hlavy (prípadne zubov, menštruačné bolesti a pod.), určite sa vám budú hodiť lieky proti bolesti ako IbalginParalen a pod. Všetky produkty nájdete v našej ponuke.

Ak si plánujete dopriať nejaký ten pohárik alkoholu, pre istotu si zoberte aj tzv. vyprošťovák, teda nápoj zo šumivých tabliet. Pomôže vám cítiť sa fit po alkohole.

Čo so sebou na festival? Lieky a pomôcky, bez ktorých sa nezaobídete!

2. Na ošetrenie rán a odrenín

Pri neviazanej zábave a tanci môže dôjsť k menším poraneniam. Aby ste ich mohli ošetriť priamo na mieste, nezabudnite si vziať náplasti, rýchloobväz, ale aj dezinfekčný sprej na pokožku.

NÁŠ TIP:

Pozrite si našu ponuku produktov na ošetrenie rán

Pozrieť ponuku

3. Na tráviace problémy

Prekvapiť vás nesmú ani tráviace ťažkosti. Čo zbaliť na festival, aby ste ich rýchlo prekonali? Okrem tradičného Pancreolanu či živočíšneho uhlia sa vám môže hodiť aj Enditril v prípade hnačky alebo žuvacie tablety Rennie na pálenie záhy.

4. Na opaľovanie a ochranu pokožky

Na letnom festivale strávite niekoľko dní na priamom slnku. Preto ochranu pokožky určite nepodceňujte a pribaľte si krém alebo sprej na opaľovanie s vyšším SPF. Chráňte aj svoje pery, a to balzamom na pery s SPF. Večer si zas môžete telo natrieť upokojujúcim krémom po opaľovaní. Predídete tak poškodeniu pokožky.

NÁŠ TIP:

Pozrite si nášho sprievodcu opaľovaním

Pozrieť ponuku

5. Pre bezpečný sex

Či už to bude letná festivalová láska alebo váš dlhodobý partner, bezpečný sex je pre vás iste prioritou. Kondómy sú teda povinnou festivalovou výbavou.

Samozrejme, ak pravidelne užívate nejaké lieky, nezabudnite si ich taktiež pribaliť. Aby ste ich nezabudli užiť v správnom čase, nastavte si na mobilnom telefóne pripomenutie.

Nezabúdajte na hygienu

Počas letného festivalu nemusíte mať vždy prístup k čistej vode. Pred každým jedlom si však určite chcete vyčistiť ruky. Zabaľte si preto aj vlhčené utierky a antibakteriálny gél na ruky.

Rátajte tiež s možnosťou, že si nebudete môcť umyť zuby. V tom prípade je vhodné mať so sebou aspoň menšie balenie ústnej vody. Pravdaže, vyčistenie zubov to nenahradí. No ako núdzové výnimočné riešenie určite postačí. Dámy by nemali zabudnúť na dostatok menštruačných pomôcok a intímne vlhčené utierky.

Vieme, že na letný festival sa chystáte najmä za zábavou. No iste nie na úkor vášho zdravia! Vďaka týmto drobnostiam vo vašej batožine si zdravie uchránite a zároveň sa budete cítiť fit.

Kompletná ponuka na intímnu hygienu