Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Recenzia make - upu Vichy Dermablend 35

Recenzia make - upu Vichy Dermablend 35

Asi každá žena by si najviac želala čistú pleť bez vyrážok, pórov a nedokonalostí. Takýto dokonalý stav však zažije iba málo žien a preto sa obraciame na nášho záchrancu v podobe makeupu. A tu dochádza k ďalšiemu kameňu úrazu. Vybrať ten správny makeup.

V prvom kroku by si každá žena, ktorá si ide vybrať makeup mala uvedomiť, aký typ pleti má. Následne si môže vybrať odtieň.

NÁŠ TIP:

Make - up Vichy Dermablend 35 nájdete v našej ponuke

Pozrieť ponuku

Samozrejme na trhu je nespočetné množstvo značiek, druhov a odtieňov, no ja som už dlhšie verná značke Vichy. Skúšala som rôzne druhy od tejto značky, no po vyskúšaní konkrétne tohto druhu som rozhodla, že mu zostanem verná. Ide o radu Dermablend a odtieň som si teraz na leto vybrala 35.

Recenzia make - upu Vichy Dermablend

Zo začiatku sa mi zdalo, že by som zniesla aj tmavší, no postupne ako bledne opálenie, jasne vidím, že teraz je absolútne ideálny a na jeseň budem potrebovať 25.

Makeup je krásne krémový až tekutý, dokonale sa nanáša a ešte lepšie rozotiera. Nezanecháva pocit masky a pleť vyzerá prirodzene. Trošku sa leskne, ale nie je to nič s čím by si neporadil dobrý púder.

Recenzia make - upu Vichy Dermablend

Čo sa týka výdrže, takisto vydrží čo sľubuje. Mám ho otestovaný dokonca na svadbe, kde som ho mala cca 20 hodín a ráno som ho ešte odličovala z pleti akoby som si ho naniesla nedávno. Vôbec nezachádzal do vrások ale pekne držal na mieste.

Za mňa je to veľká spokojnosť a konečne som sa zbavila stresu z výberu toho správneho makeupu.

Kompletná ponuka kozmetiky Vichy

Kristína Maricáková

Kristína Maricáková
Volám sa Kristína a vyštudovala som farmáciu na Univerzite Komenského v Bratislave a venujem témam o zdraví a liekoch. Veľmi rada čítam, cestujem, fotografujem, pečiem a spievam. Rada skúšam nové veci, hlavne čo sa týka kozmetiky.
Viac o mne ➡