Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Webber Naturals Melatonín 10mg s postupným uvoľňovaným 60 tbl

Výživový doplnok v podobe melatonínu je bezpečný a efektívny spôsob ako podporiť spánkový cyklus, ktorý bol narušený vplyvom časových zmien.

Zobraziť viac

Webber Naturals Melatonín 10mg s postupným uvoľňovaným 60 tbl
  • -13 %

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

ean-code-625273036039

Webber Naturals Melatonín 10mg s postupným uvoľňovaným 60 tbl

Obsah Webber Naturals Melatonín 10mg

Webber Naturals Melatonín 10mg s postupným uvoľňovaným 60 tbl

Charakteristika Webber Naturals Melatonín 10mg

Výživový doplnok v podobe melatonínu je bezpečný a efektívny spôsob ako podporiť spánkový cyklus, ktorý bol narušený vplyvom časových zmien, stresu, nočnej práce, rôznymi diétami alebo nespavosťou súvisiacou s vekom. 
Je vhodný pre tých, ktorí z akýchkoľvek dôvod nevedia zvýšiť hladinu melatonínu prirodzene. Melatonín je hormón, ktorý si telo produkuje samo. Počas noci ho náš mozog vylučuje hypofýzou. Na základe signálov svetla a tmy presne vie, kedy je ten správny čas. V noci sa jeho aktivita spustí.  Je to silný antioxidant, ktorý pomáha bojovať proti zápalu. Posilňuje imunitný systém a dokonca môže spomaliť starnutie buniek v mozgu.

Dávkovanie Webber Naturals Melatonín 10mg

1/10 tablety 30 minút pred spánkom

Zloženie Webber Naturals Melatonín 10mg

Melatonín 10 mg, monohydrát laktózy, mikrokryštalická celulóza, aróma mäty priepornej, sodná soľ kroskarmelózy, magnézium stearát (rastlinný zdroj). Bez umelých sladidiel, farbív, mliečnych výrobkov, pšenice, kvasinie

Upozornenie

Po užití tablety sa neodporúča na minimálne 5 hodín šoférovať alebo riadiť iné stroje. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Podľa platnej legislatívy Slovenskej Republiky je bezpečná denná dávka výživového doplnku melatonínu 1mg denne. Po konzultácii s lekárom je možné užívanie vyšších dávok. 

Neužívajte počas tehotenstva alebo v období dojčenia. Výrobok nie je plnohodnotná náhrada pestrej a vyváženej stravy. Skladujte pri teplote 10-25°C, mimo dosahu detí, chráňte pred mrazom, vlhkom a priamym slnečným žiarením. Výrobca, dovozca a distribútor, nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním.

Špecifikácia

  • Forma
    Tablety
  • Určené pre
    Dospelých
  • Druh
    Melatonín