Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Upokojujúci krém na zapareniny Eda Nobilis Tilia 50 ml

Výrobca: Nobilis Tilia

Ochráňte citlivý zadoček vášho dieťatka pomocou upokojujúceho krému Eda. Zabráňte vzniku nepríjemného svrbenia, začervenania pokožky, či dokonca zaparenín. Oxid zinočnatý obsiahnutý v kréme vytvára ochrannú vrstvu pred mikróbmi a tak znižuje podráždenie a prináša úľavu od svrbenia. Upokojujúci krém ochráni a regeneruje jemnú detskú pokožku a vy si môžete užívať krásne chvíle so svojim spoko... Zobraziť viac

Upokojujúci krém na zapareniny Eda Nobilis Tilia 50 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

1740

Upokojujúci krém na zapareniny Eda Nobilis Tilia 50 ml

Upokojujúci krém na zapareniny Eda Nobilis Tilia 50 ml

Upokojujúci krém Eda je vynikajúcim pomocníkom v starostlivosti a jemnú detskú pokožku. Upokojuje podráždené zadočky a chráni ich pred vznikom zaparenín. Zabraňuje strate vlhkosti a tým pomáha predchádzať vzniku zaparenín. Krém obsahuje oxid zinočnatý, ktorý na pokožke vytvára ochrannú vrstvu pred mikróbmi a tak znižuje podráždenie, stratu vody z pokožky a uľavuje pri pocite svrbenia.

Výťažok z ľalie hydratuje a regeneruje podráždenú pokožku.

Éterický olej z levadnule lekárskej jemne prevonia pokožku a všestranne upokojí.

Použitie

Naneste krém na pokožku po umytí a osušení v mieste nosenia plienok pri problémoch, ale aj ako prevenciu pri každodennom prebaľovaní. 

Môžete ho použiť aj pri bezplienkovej metóde a pri prechode z plienok na nočník.

Krém je vhodný pre deti už od narodenia.

Zloženie

Aqua (demineralizovaná voda), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej v bio kvalite), Zinc Oxide (oxid zinočnatý, upokojujúca zložka), Pentylene Glycol (hydratačná látka, s antimikrobiálnym účinkom), Glyceryl Stearate (prírodný koemulgátor na báze rastlinného oleja a glycerínu), Cera Alba (včelí vosk), Cetyl Alcohol (stabilizátor na báze mastných alkoholov z rastlinných olejov), Glycerin (hydratačná látka), Xanthan Gum (prírodný polysacharid, zahusťovadlo), Phenethylalcohol (prírodná vonná zložka), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lekárskej), Lilium Candidum Flower Extract (extrakt z ľalie bielej), Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky), Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky), Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH), Geraniol*, Limonene*, Linalool*.

* z prírodných éterických olejov

 

 

Špecifikácia

  • Forma
    Krém