Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

9000 Silentwatch 4 Pro BLACK ARMODD

Výrobca: Armodd

Smart hodinky Zobraziť viac

9000 Silentwatch 4 Pro BLACK ARMODD

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

30020620

9000 Silentwatch 4 Pro BLACK ARMODD

Smartwatch kompletne v češtine. Funguje so všetkými telefónmi so systémom Android a iPhone. Volanie cez Bluetooth priamo z hodiniek. Prémiové kovové spracovanie. Veľký displej s vysokým rozlíšením. Viac ako 100 ciferníkov a možnosť nahrať na ciferník vlastnú fotografiu. Otočný volič na pohodlné ovládanie. Športový silikónový remienok od nás dostanete zadarmo.

Určené pre mužov, ktorí radi posúvajú svoje hranice
Inteligentné hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro sú luxusným kľúčom moderného muža k sebe samému a k okolitému svetu. Predvída za vás a je tichým strážcom všetkého dôležitého. Telefonujte priamo z hodiniek a monitorujte všetko od e-mailov až po srdcový tep.

Displej spĺňa všetky očakávania. 1,32-palcový ciferník s vysokým rozlíšením a vynikajúcou čitateľnosťou na slnku. Čaká vás teda efektívne zobrazenie zdravotných a športových údajov.

7 kľúčových funkcií hodiniek ARMODD Silentwatch 4 Pro
- Plne český a plne dotykový 1,32-palcový displej s vysokým rozlíšením bez čiernych okrajov
- Upozornenia na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily a správy z aplikácií
- Hovory priamo z inteligentných hodiniek cez Bluetooth
- Veľká databáza ciferníkov vrátane animovaných a možnosť nahrať na ciferník vlastnú fotografiu
- Prvotriedne spracovanie a elegantný otočný ciferník na zmenu ciferníka/prechod cez menu
- Meranie srdcovej frekvencie v reálnom čase a v pravidelných intervaloch a orientačné meranie krvného tlaku
- Športové režimy: chôdza, beh, bicyklovanie, švihadlo, bedminton, basketbal, futbal

Volanie funkcie priamo z inteligentných hodiniek
Pri rýchlych telefonátoch s priateľmi alebo rodinou sú super partnerom, na ktorého sa môžete vždy spoľahnúť. Odpadá tak nepríjemná povinnosť mať mobilný telefón pripnutý v ruke.

Zamilujete si aj diaľkové ovládanie hudby pomocou hodiniek. Pozor, je to návykové! Zjednodušenie mnohých takýchto mikropohybov znamená oveľa väčšiu plynulosť a slobodu. A to je to, čo chcete!

Bude sa pozerať, budiť, radiť a prispôsobovať sa všetkému.
Skutočný muž je pánom svojho času. Buďte ním aj vy! So špičkovými inteligentnými hodinkami môžete tento efekt maximalizovať. V priebehu niekoľkých sekúnd sa dozviete o svojej kondícii, aktuálnom zdravotnom stave, o tom, čo je potrebné urobiť a kto vás žiada.

A vedeli ste, že kvalitný spánok je základom kvalitného života? Hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro vám podrobne ukážu, ako dobre spíte. A keď sa zobudíte (najdôležitejšia časť dňa!), jednoducho zostaňte v pohode, pretože vás inteligentné hodinky citlivo prebudia jemnými vibráciami.

Prémiový kovový povrch
Ušľachtilý a jemný kov pôsobí moderne a sviežo. Jeho hlavnou výhodou je čistota materiálu a vysoká kvalita výroby, ktorá odráža každodenné používanie inteligentných hodiniek.

Hodinky vyniknú pri každom vašom kroku. Dokonale sa prispôsobí vášmu každodennému tempu a vaše okolie si to okamžite všimne. V tichej elegancii sa vždy skrýva mocná sila neuveriteľných rozmerov.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)