Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

WALMARK Sinulan forte allergy nosový sprej 15ml

Výrobca: WALMARK

roztok do nosa 1x15 ml

 

Zobraziť viac

WALMARK Sinulan forte allergy nosový sprej 15ml
WALMARK Sinulan forte allergy nosový sprej 15ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

E3A0CE8D-38D3-4D7F-977D-25CE4AD6896D

WALMARK Sinulan forte allergy nosový sprej 15ml

Zdravotnícka pomôcka, ktorá vytvára ochranný film na nosovej sliznici a obmedzuje alebo zabraňuje tak priamemu kontaktu alergénov a patogénov so sliznicou. Tým predchádza alebo minimalizuje prejavy rinitídy (nádchy) a rinosinusitídy (zápal nosovej dutiny a vedľajších nosových dutín). Jeho ochranná funkcia je daná obsahom xyloglukánu, prírodného polyméru, ktorý vykazuje schopnosť chrániť epitel a znižovať nadmernú sekréciu tekutín, ako je nosový sekrét.
Roztok do nosa je špeciálne navrhnutý na reguláciu a liečbu symptómov rinitídy i rinosinusitídy rôzneho pôvodu, hlavne však alergického pôvodu.

Uľavuje od prejavov alergií spôsobených peľmi, prachom alebo domácimi zvieratami vytvorením prekážky proti prenikaniu vzdušných alergénov. Zdravotnícku pomôcku je možné užívať i preventívne v dobe, kedy je predpokladaný pobyt v prostredí so zvýšeným obsahom vzdušných alergénov (obdobie kvetov, práce na zahrade, domáce upratovanie, apod.), pretože jeho pôsobenie prináša ochranu už v rannom štádiu, ešte pred prepuknutím prvých prejavov.
  Viac na adcc.sk

Špecifikácia

  • Forma
    Roztok