Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Voltaren Forte gél proti bolesti a zápalom 2,32% 100g

Výrobca: Voltaren

Voltaren forte gél proti bolesti kĺbov, svalov a proti zápalu vám pomôže aktívne užívať deň napriek ťažkostiam. Pôsobí cielene priamo v mieste bolesti. Obsah: 100 g.

Darček k nákupu Voltaren Športový rýchloschnúci uterák (DARČEK ... Zobraziť viac

Voltaren Forte gél proti bolesti a zápalom 2,32% 100g
Voltaren Forte gél proti bolesti a zápalom 2,32% 100g
Voltaren Forte gél proti bolesti a zápalom 2,32% 100g
Voltaren Forte gél proti bolesti a zápalom 2,32% 100g
  • -19 %

Číslo položky

136522F2-1AD5-423A-BB1D-4F57015E3924

Voltaren Forte gél proti bolesti a zápalom 2,32% 100g

voltaren baner

Ste unavený z neustálej bolesti, ktorá vás obmedzuje?

Voltaren Forte 2,32% gél je tu, aby vám poskytol silnú úľavu, ktorú potrebujete na prekonanie bolesti a zápalu. Je navrhnutý pre ľudí, ktorí potrebujú kvalitné riešenie. Voltaren Forte gél ponúka účinné zloženie, ktoré preniká hlboko do miesta bolesti, umožňuje vám tak získať kontrolu nad vaším životom. Už nebudete musieť robiť kompromisy v každodenných aktivitách, ktoré kedysi boli samozrejmosťou. Predstavte si, že chôdza bude jednoduchá, ohýbanie bez zaváhania a zdvíhanie bez obáv. S Voltaren Forte gélom sa tieto aktivity môžu stať skutočnosťou a vy si tak opäť budete môcť vychutnať čas strávený s rodinou bez bolesti.

Nájdite opäť radosť z pohybu

Voltaren Forte 2,32% gél je účinný liek proti bolesti, preto vám pomôže zmierniť akútnu bolesť kĺbov a svalov, aby ste si mohli aktívne užívať deň aj napriek Vašim ťažkostiam. Na rozdiel od tabliet Voltaren Forte gél pôsobí cielene a priamo v mieste bolesti.

Voltaren Forte 2,32% gél proti bolesti je k dostaniu v baleniach 50 g, 100 g, 150 g180 g.

Charakteristika Voltaren Forte gél

Aké výhody ponúka Voltaren Forte 2,32% gél?

    Voltaren výhody

voltaren vyhody popis

Rýchla a silná uľava: Voltaren Forte 2,32% gél je liek proti bolesti, ktorý  obsahuje účinnú látku diklofenak, silné nesteroidné protizápalové liečivo (NSAID), ktoré rýchlo a účinne zmierňuje bolesť svalov a kĺbov. Pomáha tak zmierniť bolesť spôsobenú stavmi ako je artritída, reuma, bolesť pri vykĺbení, natiahnutí alebo bolesť celého pohybového aparátu ako napr. bolesť chrbta, kolena, krížov, chrbtice, nôh a rúk.

Učinný liek: Voltaren Forte 2,32 % gél je určený na liečbu bolesti, na zmiernenie zápalu a opuchu pri viacerých bolestivých stavoch postihujúcich kĺby a svaly. Napomáha tak urýchliť hojenie1.

Uľava počas celého dňa: Voltaren Forte 2,32% gel má dvojitú koncentráciu (2) účinnej látky diklofenak, preto poskytuje tak účinnú úľavu od bolesti kĺbov, svalov a chrbta, a to až na 24 hodín.(pri aplikácii dvakrát denne, ráno a večer)

Rýchle vstrebávanie: Je špeciálne vyvinutý na vtieranie do kože a vyznačuje sa zvýšeným vstrebávaním. Gél rýchlo preniká cez kožu do hlboko uložených zapálených tkanivách a dodáva účinnú látku priamo do zapáleného miesta, čo napomáha rýchlej úľave od bolesti.

Cieľená aplikácia: Voltaren Forte gél pôsobí priamo v mieste bolesti,  a tým sa môžme v mnohých prípadoch vyhnúť potrebe použitia systémového perorálneho lieku a nezaťažovať tak svoj žalúdok.

Bezpečnostný profil gélovej formy: Gélová forma cieli iba priamo v mieste bolesti.

Bezproblémové použitie: Voltaren Forte  je biely až nažltlý homogénny jemne chladivý gél s vôňou eukalyptu,čo z neho robí pohodlný a jednoduchý produkt na použitie. Nezanecháva zvyšky na koži ani škvrny na oblečení, čo umožňuje užívateľom diskrétne aplikovať produkt a pokračovať v každodenných činnostiach. Navyše má ľahko otvárateľný uzáver vďaka ktorému môžete otvoriť uzáver bez použitia prstov. Stačí použiť hranu dlane a tým sa vyhnút problémom s bolesťou prstov napr. pri artritíde.

Voltaren Forte koleno

Vysvetlivky:
1 Urýchluje hojenie až o (doplniť správny)
2  v porovnaní s topickými gélmi proti bolesti obsahujúcimi 1% diklofenaku.

Dôveryhodná značka 

Voltaren je svetovo najpredávanejšia* a uznávaná značka s dlhoročnou povesťou v poskytovaní účinných riešení na úľavu od bolesti. Naše produkty sú vyvíjané s najvyššími štandardmi kvality a podporované vedeckým výskumom, čo vám dáva dôveru vybrať si Voltaren Forte ako vaše preferované riešenie pre intenzívnu bolesť.Voltaren top 1

*Topický liek proti bolesti, voľnopredajné lieky, Nicholas Hall's global CHC databse, DB6

 

Dávkovanie Voltaren Forte gél

Ako dávkovať Voltaren Forte? Aby Vám Voltaren Forte čo najlepšie pomohol, je potrebné ho správne dávkovať. Iba dostatočné množstvo prípravku a pravidelnosť jeho používania Vám totiž môžu vrátiť Vašu radosť z pohybu.

Davkovanie voltaren

Ako často: Voltaren Forte aplikujte priamo na kožu dvakrát denne, najlepšie ráno a večer. Vtierajte ho jemne na postihnuté miesto.

V akom množstve: Podľa veľkosti a lokality bolestivého miesta aplikujte 2 g až 4 g gélu. Na kĺby
a menšie plochy obvykle stačí množstvo 2 g gélu, čo je približne veľkosť čerešne. Na väčšie svaly
a bolestivý chrbát odporúčame použiť 4 g gélu, to je množstvo približne o veľkosti vlašského orecha. Vždy používajte také množstvo gélu, aké dostatočne pokryje celú postihnutú oblasť.

Použitie: Gél sa jemne vtiera do kože na postihnuté miesto. Po aplikácii sa majú umyť ruky, pokiaľ nie sú ošetrovaným miestom. Gél sa má nanášať len na zdravú a neporušenú kožu (bez otvorených rán alebo poranení), nemá prísť do styku s očnou spojovkou alebo so sliznicami. Gél sa môže používať spolu s neokluzívnou bandážou, ale nemá sa používať s nepriedušným, okluzívnym obväzom.

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis. Prípravok je určený na vonkajšie použitie (aplikuje sa na kožu, vlasy, nechty, alebo sliznice). Prípravok sa nesmie užívať alebo používať v III. trimestri tehotenstva. Podávanie deťom mladším ako 14 rokov je kontraindikované.

Dávkovanie Voltaren Forte gél

Jeden gram lieku Voltaren Forte obsahuje účinnú látku diclofenacum dietylamín 23,2 mg, čo zodpovedá diclofenacum natricum 20 mg.

Ďalšie pomocné zložky sú: butylhydroxytoluén (E 321), karbomer, kokoyloktanodekanoát, dietylamín izopropylalkohol, tekutý parafín (E 905a), cetostearomakrogol, oleylalkohol, propylénglykol (E 1520), parylénglykol (E 1520), parylénglykol (E 1520).

Upozornenie

Pozorne si prečítajte poučenie o správnom používaní lieku obsiahnuté v písomnej informácii pre používateľa, ktorá je pribalená k lieku. Voltaren Forte 2,32 % gél je liek na vonkajšie použitie. Obsahuje diclofenacum diethylaminum.

V treťom trimestri tehotenstva je liek kontraindikovaný. V priebehu prvého a druhého trimestra tehotenstva sa liek nemá používať, pokiaľ to nie je nevyhnutné (dávka má byť čo najnižšia a dĺžka liečby čo najkratšia). 
Ak liek používa žena, ktorá sa snaží otehotnieť, dávka má byť čo najnižšia a dĺžka liečby čo najkratšia.
U dojčiacich matiek môže byť liek používaný iba po porade s lekárom (gél sa nesmie aplikovať na prsia dojčiacej matky ani na rozsiahle plochy kože alebo počas dlhého obdobia).
U detí a dospievajúcich mladších ako 14 rokov je liek kontraindikovaný.
Ak sa po aplikácii lieku na koži objaví vyrážka, liečbu je treba ukončiť.
Počas liečby sa môžu vyskytnúť fotosenzitívne reakcie (veľmi zriedkavé, frekvencia < 1/10 000).
Liek obsahuje propylénglykol, ktorý môže vyvolať podráždenie pokožky.
Liek obsahuje butylhydroxytoluén, ktorý môže vyvolať lokálne kožné reakcie (napr. kontaktnú dermatitídu) alebo podráždenie očí a slizníc.

Vyskúšajte aj ostatné produkty Voltaren

Voltaren portfolio

 

Špecifikácia

  • Forma
    Gél