VIRDE MELATONIN 30tbl
10,38 €
Detail
Detail

VIRDE MELATONIN 30tbl

Značka: Virde

tbl 1x30 ks

Cena s DPH 10,38 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 10 bodov
EAN: 8594062350330
Popis produktu
Hodnotenia (1)
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Výživový doplnok obsahujúci 5 mg melatonínu v 1 tablete.

Melatonín je prírodný hormón. Pri jeho prirodzenom nedostatku v závislosti od veku (produkcia v tele postupne klesá) prípravok slúži k jeho doplneniu do organizmu.

  • Melatonín napomáha dosiahnuť súlad s denným a nočným cyklom - pomáha skrátiť dobu potrebnú na zaspanie - priaznivý účinok na zaspávanie sa dosiahne pri konzumácii 1 mg melatonínu tesne pred spaním.
  • U osôb vystavených pri cestovaní časovému posunu po dlhej ceste lietadlom do iného časového pásma (jet lag) prispieva k zmierneniu subjektívnych pocitov únavy - priaznivý účinok pri časovom posune sa dosiahne pri príjme minimálne 0,5 mg melatonínu tesne pred časom spania prvý deň cesty a niekoľko nasledujúcich dní po príchode na miesto určenia.

Viac na adcc.sk

Anonym
5

Vyskusal som uz mnoho liekov na spanie, ale tento prirodny hormon je zatial jednicka, rychlo navodi spanok a clovek sa neprebudi, ako mechom udrety. Nevznika na nom zavyslost, ako na vsetkych liekoch, ktore su na predpis (na spanie). Hodnotim tento liek na 101%, mne osobne sprijemnuje zivot tym, ze sa netrapim pri zaspavani prehadzovanim sa zo strany na stranu.

Klady
  • Rychle a ucinne navodenie spanku
  • Cena
  • Volnopredajny liek
Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii