Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

VICHY Liftactiv Supreme nočný krém 50ml

Výrobca: Vichy

Nočný krém proti vráskam a strate pevnosti pleti pre dlhotrvajúci liftingový efekt. Starostlivosť proti vráskam, vrátane tých hlbokých, strate pevnosti pleti, ale tiež proti starnutiu kožného tkaniva.

Zobraziť viac

VICHY Liftactiv Supreme nočný krém 50ml
VICHY Liftactiv Supreme nočný krém 50ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

634E2D6F-B723-451B-BE39-F76E973F60CD

VICHY Liftactiv Supreme nočný krém 50ml

Obsah VICHY Liftactiv Supreme nočný krém proti vráskam 

50ml

Charakteristika VICHY Liftactiv Supreme nočný krém proti vráskam 

Nočný obnovujúci krém proti vráskam a strate pevnosti pleti:

Nový rad Liftactiv Derm Source predstavuje integrálný účinok obnovujúcej starostlivosti proti vráskam a pomáha spevneniu pleti s dlhotrvajúcim liftingovým efektom. Pleť je okamžite pevnejšia, zamatovo hladká a žiariaca, vrásky sa zdajú byť zredukované a vyplnené.

Aktívne látky

  • • Rhamnosa 5% - unikátna aktívna látka rastlinného pôvodu, ktorá bola identifikovaná ako najúčinnejšia látka schopná jednoznačne pôsobiť na vrstvu Derm Source a reaktivovať jej činnosť.Jedná sa o rastlinný cukor uznávaný vo farmakológii pre svoje upokojujúce vlastnosti. Vichy ju extrahuje tak, aby sa uchoval jej prírodný charakter.
  • • Termálna voda z Vichy má upokojujúce a posilňujúce účinky, upokojuje prejavy štiepania, svrbenia a pálenia.Pozitívne stimuluje obranyschopnosť pokožky a maximalizuje účinnosť katalázy - enzýmu, ktorý chráni pleť pred voľnými radikálmi.
  • • kombinácia aktívnych látok peptidov a vitamínu C s postupným uvoľňovaním - stimuluje činnosť a obnovu fibroblastov. Tým vzrastá produkcia elastínových a kolagénových vlákien, zlepšuje sa elasticita pokožky, pleť sa vypína zvnútra.

Textúra

Komfortná, nemastná, nelepivá textúra. Poskytuje dlhotrvajúci intenzívny komfort.
Bez parabénov. Hypoalergénne. S Termálnou vodou z Vichy. Testované na citlivej pleti pod dermatologickou kontrolou.

Použitie

Krém sa má aplikovať večer na dôkladne čistú pokožku na tvár, krk a dekolt. Nanášajte na pokožku celej tváre každý večer. Vynechajte okolie očí.

Zloženie

AQUA - GLYCERIN - RHAMNOSE - PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE - CETYL ALCOHOL - ZEA MAYS STARCH - BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER - PETROLATUM - GLYCERYL STEARATE - PENTYLENE GLYCOL - DIMETHICONE - PEG-40 STEARATE - CERA ALBA - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - STEARYL ALCOHOL - SORBITAN TRISTEARATE - DIMETHICONOL - TRIETHANOLAMINE - MYRISTYL ALCOHOL - PHENOXYETHANOL - ADENOSINE - MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE - ASCORBYL GLUCOSIDE - POLOXAMER 338 - CAPRYLYL GLYCOL - XANTHAN GUM - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - PARFUM

Špecifikácia

  • Typ pleti
    Všetky typy pleti
  • Riešený problém
    Vrásky na tvári
  • Kedy používať
    Nočný