Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

TEREZIA HLIVA USTRICOVITÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM, 2x60 cps + Vit. D3 30 cps zadarmo

Kapsule s obsahom hlivy ustricovitej s rakytníkovým olejom  a balením vitamínu D3 na podporu imunity, činnosti srdca, tráviaceho traktu a metabolizmu.

Zobraziť viac

TEREZIA HLIVA USTRICOVITÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM, 2x60 cps + Vit. D3 30 cps zadarmo

Číslo položky

2E79A4CF-310D-43B5-A229-A3F148674E20

TEREZIA HLIVA USTRICOVITÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM, 2x60 cps + Vit. D3 30 cps zadarmo

Obsah TEREZIA HLIVA USTRICOVITÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM + VITAMÍN D3

2x60 cps

Darček: Vitamín D3 cps 1x30 ks.


Hliva ustricovitá obsahuje: betaglukány, hubovú vlákninu a ďalšie látky. Rakytníkový olej je získaný z plodov rastliny rakytník rešetliakový (Hippophae rhamnoides). 

Zloženie TEREZIA HLIVA USTRICOVITÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM + VITAMÍN D3

1 kapsula obsahuje zmes 300 mg (100% prášku hlivy ustricovitej a 100% rakytníkového oleja bez prímesí s obsahom 118,2 mg betaglukánu (+- 3,75 mg).  

Charakteristika TEREZIA HLIVA USTRICOVITÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM + VITAMÍN D3

Zákazníkmi preverený čisto prírodný doplnok stravy. Hliva ustricová s rakytníkovým olejom kombinuje hlivu ustricovitú so všetkými aktívnymi látkami, ktoré sú v hube prirodzene obsiahnuté a rakytník rešetliakový, ktorý podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu, činnosť srdca, metabolizmus a činnosť tráviaceho traktu. Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom je produkt s deklarovaným obsahom betaglukánov, ktorý je vhodný pre všetkých na posilnenie imunity najmä v jesenných, zimných a jarných mesiacoch, kedy je naše telo vystavené mnohým nepriaznivým vplyvom.

Vitamín D3

  • je potrebný pre zdravie kostí a zubov,
  • pomáha telu absorbovať vápnik zo stravy,
  • je vhodný na podporu imunity a činnosti svalov.

Zloženie: Olivový olej, vitamín D3 (cholekalciferol), želatínová kapsula (želatína, glycerol, čistená voda). 

Použitie TEREZIA HLIVA USTRICOVITÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM + VITAMÍN D3

Odporúčané dávkovanie

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom

1 kapsula 2x denne pred jedlom. Kapsula sa prehltne celá a zapije vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo do vody. Je možné užívať podľa potreby aj dlhodobo. 

Vitamín D3

Dospelí a mladiství od 15 rokov: 1 kapsula denne. Kapsula sa prehltne celá a zapije vodou alebo sa jej obsah vytlačí do jedla. Je možné užívať podľa potreby aj dlhodobo. 

Upozornenie

Hliva ústricová s rakytníkovým olejom

Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C, uskladňovať mimo dosahu malých detí. Vhodné pre celiatikov, tehotné a dojčiace ženy. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku.

Vitamín D3

Nie je vhodné pre deti do 15 rokov. Ukladajte mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada vyváženej a rozmanitej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte v suchu do 25 ºC. Chráňte pred slnečným žiarením. Kapsuly spotrebujte ihneď po vybraní z blistra. Vhodné pre celiatikov, tehotné a dojčiace ženy. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. 

Príbalový leták TEREZIA HLIVA USTRICOVITÁ S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM + VITAMÍN D3

Špecifikácia

  • Forma
    Kapsuly
  • Bezlepkový
    áno
  • Druh
    Vitamín D3
  • Kapsule
    120 kaps.