Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Sunar BIO 3, mliečna výživa (od ukonč. 10m), 700g

Výrobca: SUNAR

Pokračovacie mlieko v BIO kvalite je vyrobené z BIO smotany, bez palmového oleja, s obsahom prírodných bielkovín vhodné od ukončeného 10 mesiaca.

Zobraziť viac

Sunar BIO 3, mliečna výživa (od ukonč. 10m), 700g
  • -9 %

Zvoľte variant

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

DD652158-35BC-42B8-A213-97C984BD476D

Sunar BIO 3, mliečna výživa (od ukonč. 10m), 700g

Obsah Sunar BIO 3

následná mliečna výživa v prášku (od ukonč. 10. mesiaca) 1x700 g

Charakteristika Sunar BIO 3

Potravina pre zvláštnu výživu. Pokračovacia dojčenská mliečna výživa v prášku.. 
Je určený pre výživu dojčiat od ukončeného 10. mesiaca veku dieťaťa v období odstavovania alebo pokiaľ nemôžu byť dojčené. Má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy.  Bio výrobok, spĺňa podmienky ekologického poľnohospodárstva. 

Použitie Sunar BIO 3

Pri príprave sa postupuje podľa návodu na obale výrobku.
Používa sa priložená odmerka a nemení sa pomer prášku a vody. 

1. Ruky sa dôkladne umyjú a osušia. Vysterilizuje sa fľaša a cumeľ ponorením do vriacej vody na 10 minút.
2. V inej nádobe sa prevarí pitná voda vhodná pre dojčatá a nechá sa vychladnúť na 40 °C. Vleje sa požadované množstvo do vysterilizovanej fľaše (podľa dávkovacej tabuľke na obale).
(( Zarovnaná odmerka obsahuje 4,4 g Sunar BIO 3 a zodpovedá 92 kJ (22 kcal). 100 ml Sunar BIO 3 = 3 zarovnané odmerky (13,2 g prášku) + 90 ml vody.)
3. Odmerka sa naplní vrchovato práškom (prebytok sa zarovná čepeľou čistého noža) a vysype sa do fľaše požadovaný počet odmeriek (podľa dávkovacej tabuľky na obale). Fľaša sa dobre zatvorí a dôkladne pretrepe, kým sa prášok nerozpustí. Používa sa vždy len priložená odmerka.
4. Pred podaním dieťaťu sa skontroluje na vnútornej strane zápästia, či teplota mlieka nie je vyššia ako 37-40 °C. Pripravená porcia sa ihneď podáva. Pripravená porcia sa má spotrebovať do 2 hodín.

Upozornenie

Počet mliečnych dávok v jedálničku postupne klesá so zvyšujúcim sa počtom nemliečnych jedál. Odporúčané dávky mlieka sú orientačné, riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním pediatra. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dozoru, hrozí riziko zalknutia. Pre zdravie dojčiat a malých detí je dôležité správne dodržiavanie návodu na prípravu, používajte iba priloženú odmerku, nemeňte pomer prášku a vody. Pri nesprávnom skladovaní a nedodržaní návodu na prípravu môže dôjsť k ohrozeniu zdravia dieťaťa. Po konzumácii mlieka, najmä pred spaním, dbajte na hygienu ústnej dutiny.
Nie je určený ako náhrada materského mlieka počas prvých šiestich mesiacov života dieťaťa.
Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku šiestich mesiacov by sa malo prijímať len na radu nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii, alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, v závislosti od individuálneho rastu a rozvojových potrieb konkrétneho dojčaťa.

Príbalový leták Sunar BIO 3, následná mliečna výživa

Špecifikácia

  • Forma
    Prášok
  • Druh
    Následná mliečna výživa
  • Vlastnosti
    BIO