SEBAMED Mycia emulzia na tvár a telo (200 ml)
4,29 €
Detail
Detail

SEBAMED Mycia emulzia na tvár a telo (200 ml)

Značka: Sebamed
Cena s DPH 4,29 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 4 bodov
EAN: 4103040115201
Popis produktu
Hodnotenia (0)
Umývacia emulzia bez mydla s pH 5,5 podporuje rovnováhu hydratácie pokožky. Napomáha obnove prirodzeného ochranného plášťa kože. Neobsahuje alkalické zložky.

Súčasťou zloženia sú alantoín a pentavitin, ktoré zanechávajú pokožku jemnú a vláčnu, a panthenol podporujúce regeneráciu. Umývacia emulzia jemne a dôkladne čistí póry do hĺbky, je vhodná pre veľmi citlivú a problematickú pokožku, doporučovaná aj pre normálnu a mastnú pleť.

Poskytuje jedinečný pocit po kúpeli - koža je čistá, jemná a pružná. Emulzia je vhodná pre časté umývanie tváre i celého tela.

Pri výrobku bola klinicky testovaná vhodnosť použitia ako podporného prostriedku pri liečbe infekcie kože, akné, atopického ekzému, psoriázy, dermatitídy a kožné mykózy.

Balenie: 200 ml

Složenie:

Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Laureth-2, Panthenol, Glycol Distearate, Parfum, Saccharide Isomerate, Allantoin, Niacinamide, Pyridoxine HCl, Glycine, Magnesium Aspartate, Alanine, Lysine, Leucine, Biotin, Glycerin, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitan Laurate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 47005, CI 42090

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii