REER Clona slnečná na kočík čierna
6,96 €
Detail
Detail

REER Clona slnečná na kočík čierna

Značka: Reer

Ochráňte bábätko v kočíku pred slnečným žiarením pohodlným a praktickým spôsobom s pomocou clony. Používanie clony (nie prekrývanie kočíka plienkou) sa javí ako najbezpečnejšie riešenie a pomáha predchádzať prehriatiu aj počas veľmi slnečných dní.

Cena s DPH 6,96 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 7 bodov
EAN: 4013283841914
Popis produktu
Hodnotenia (0)

Charakteristika Reer Clona na kočík

Mladá a citlivá pokožka vášho dieťaťa si ešte nestihla vytvoriť akúkoľvek vlastnú ochranu pred UV žiarením. Iba pár minút priameho vystavenie slnku môže stačiť k spáleniu kože, ktoré je nielen nepríjemné a bolestivé, ale zároveň zvyšuje riziko kožných ochorení v neskoršom veku. Z tohto dôvodu potrebuje pokožka dodatočnú ochranu. Slnečná clona na korbičky a cestovné systémy ShineSafe poskytuje vášmu dieťaťu príjemný tieň a chráni ho pred škodlivým UV žiarením.

Veľké rozmery pre chladivé prítmie
Slnečná clona zatieni takmer celý otvorený priestor korbičky a zaisťuje tak dostatok tieňa takmer za akejkoľvek situácie. Vďaka tomu sa vzduch vo vnútri korbičky nebude ohrievať a dieťa tak zostane v príjemne chladnom prostredí. Zatienenie zároveň uľavuje očiam dieťaťa a chráni ho nepríjemným oslnením.

Vysoko kvalitné materiály s ochranou pred UV žiarením
Slnečná clona je vyrobená zo 100% polyesterového Ponza. Táto pevná a hustá plastová tkanina absorbuje až 98% slnečného žiarenia a poskytuje citlivej pokožke vášho dieťaťa najvyššiu možnú UV ochranu 50+. Hustý materiál tiež dokáže ochrániť pred slabým dažďom.

Možnosť prispôsobenia podľa polohy slnka
Vďaka niekoľkým spôsobom inštalácie môžete clonu prispôsobiť podľa aktuálnej polohy slnka na oblohe. Pre vytvorenie veľkého tieňa stačí clonu pretiahnuť cez striešku a pripevniť k rukoväti kočíka. Ráno a k večeru, keď je slnko nízko na horizontom, môžete slnečnú clonu ľahko pripevniť k strane korbičky. Ak clonu práve nepotrebujete, možno ju stiahnuť späť ako tienidlo a nemusíte ju tak nikdy z kočíka úplne odnímať.

Jednoduché a bezpečné uchytenie
Vďaka elastickej gumičke a upevňovacím lankům možno clonu ľahko používať na korbičkách a športových kočíkoch so sedením v pozícii proti smeru jazdy. Pre jej pripevnenie clonu rozprestrite cez striešku, pretiahnite gumičku pod vaničkou a priviažte upevňovacie lanká k rukoväti kočíka. Clona tak zostane pevne prichytená k kočíka i za veterných podmienok alebo pri jazde po nerovnom povrchu.

Vlastnosti Reer Clona na kočík

- poskytuje tieň a chránia pred spálením pokožky (UPF 50+)
- prakticky prispôsobiteľná podľa polohy slnka na oblohe
- chráni aj pred bočným vetrom a slabým dažďom
- jednoduchá a rýchla inštalácia
- jednoduché uschovanie
- veľkosť cca: 34-52 cm x 72 cm
- možno prať v práčke
- materiál: polyesterové Ponza

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii