Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Nicorette žuvačky na odvykanie od fajčenia Icemint 2mg, 30ks

Výrobca: Nicorette

Nicorette žuvačky sú veľmi vhodné na odvykanie od fajčenia, pomáhajú prekonať silný návyk. Výborný prostriedok proti fajčeniu. 

Zobraziť viac

Nicorette žuvačky na odvykanie od fajčenia Icemint 2mg, 30ks

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

0D5FD966-DD68-4516-8608-87098497F374

Nicorette žuvačky na odvykanie od fajčenia Icemint 2mg, 30ks

Obsah Nicorette žuvacie tablety

30 žuvacích tabliet 

Charakteristika Nicorette žuvacie tablety

Žuvacie tablety s mätovou príchuťou potlačujú u osôb, ktoré prestali fajčiť, nepríjemné abstinenčné príznaky. Nikotin sa dobre vstrebáva sliznicou dutiny ústnej. Riziko vzniku závislosti na žuvacie tablety Nicorette je nízke, pretože z nich uvoľňovaný nikotín sa vstrebáva pomalšie než nikotín uvoľňovaný z cigariet, hladina nikotínu v krvi nebude teda tak vysoká, ako po vyfajčení cigarety. 
 

Liečivé žuvačky Nicorette vám pomôžu udržať túžbu po cigarete pod kontrolou. Akonáhle získate kontrolu nad užitým nikotínom, viete sa ľahšie vysporiadať s abstinenčnými príznakmi ak sa vyskytnú. Nicorette žuvačka na odvykanie od fajčenia dodá do telu regulované množšstvo nikotínu, ktoré uspokojí túžbu po cigarete, ale zároveň menšie ako je v cigarete. 
V prípade správneho použitia žuvačiek Nicorette a silnej vôle vám táto kombinácia výrazne pomôže v snahe prestať fajčiť. 

Zloženie Nicorette žuvacie tablety

Nicotinum (nikotín) 2 mg 

Použitie Nicorettežuvacie tablety

Používanie žuvačiek Nicorette pomáha znížiť abstinenčné príznaky na minimum tým, ktorí chcú prestať fajčiť, a to hlavne v období niekoľkých prvých týždňov po zanechaní fajčenia. Tí, ktorí ich používajú, sa môžu sústrediť na odstránenie zlozvyku fajčenia v určitých situáciách, ako napr. v strese, v zlosti, z nudy alebo po jedle. Práve v tejto fáze sa tí, ktorí chcú s fajčením prestať, môžu odnaučiť spájať fajčenie s takýmito situáciami.

Aká dávka je potrebná

Nicorette žuvačky je vhodné používať minimálne 3 mesiace. Následne postupne počet znižovať. Akonáhle sa dostanete na 1, alebo 2 kusy denne, je pravdepodobnosť že prestanete fajčiť úplne. V prípade, že začnete s liečivými žuvačkami s maximálnym obsahom nikotínu 4mg, je ideálny čas  na liečivé žuvačky proti fajčeniu s nízkym obsahom nikotínu 2mg.

Nicorette žuvačky proti fajčeniu

  • naraz používajte iba jednu žuvačku
  • nepoužívajte viac ako 24 liečivých žuvačiek za deň
  • interval užívania žuvačiek Nicorette závisí od toho, koľko cigariet bolo prijímaných a aké silné

Špecifikácia

  • Forma
    Žuvačky