Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

LIVSANE Chladivý sprej 150 ml

Výrobca: Livsane

Chladivý sprej na zmiernenie bolesti pri akútnych modrinách a výronoch. Je pripravený na okamžité použitie a ľahko sa aplikuje.

Zobraziť viac

LIVSANE Chladivý sprej 150 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

ean-code-4059793003442

LIVSANE Chladivý sprej 150 ml

Obsah LIVSANE Chladivý sprej

150 ml

Charakteristika LIVSANE Chladivý sprej

Chladivý sprej poskytuje rýchle schladenie u akútnych modrín alebo výronov, a tým zmierňuje bolesť. Je pripravený na okamžité použitie a ľahko sa aplikuje.

Použitie LIVSANE Chladivý sprej 150 ml

Len pre externé použitie. Pred použitím dôkladne pretrepať.
Nádobka sa drží vo zvislej polohe. Niekoľko krátkych strekov sa nasmeruje priamo na postihnuté časti tela zo vzdialenosti cca. 15 cm. Striekanie sa zastaví, akonáhle sa na koži objaví biela vrstva. Nadmerné alebo neadekvátne používanie môže spôsobiť povrchné omrzliny. Ak sa bolesť vracia po ošetrení postrekom, sprej môže byť aplikovaný opakovane.

Upozornenie: 

Sprej je pod tlakom. Mohol by explodovať, keby bol horúci. Veľmi horľavý aerosól. Nikdy nestriekať do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov vznietenia. Chrániť pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvorenými plameňmi a inými zdrojmi vznietenia. Nefajčiť. Zabrániť kontaktu s očami, sliznicami alebo otvorenými ranami. V prípade kontaktu s očami ich dôkladne opláchnuť pod tečúcou vodou z vodovodu. Nikdy nestriekať priamo na niekoho. Uchovávať mimo dosahu detí. Používať iba na určený účel. Pri použití v uzavretých priestoroch zabrániť vytváraniu výbušných zmesí dostatočným vetraním. Recyklovať iba prázdne spreje.

Príbalový leták LIVSANE Chladivý sprej

Špecifikácia

  • Forma
    Sprej
  • Druh
    Chladivá masť
  • Typ produktu
    Na bolesť