Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

LIVSANE hrejivá náplasť na bolesť hrejivý zábal 2 ks

Výrobca: Livsane

Hrejivý zábal uľavuje od bolesti svalov a kĺbov v oblasti chrbta, krku a ramien, horných a dolných končatín, a bolesti v oblasti brucha.

Zobraziť viac

LIVSANE hrejivá náplasť na bolesť hrejivý zábal 2 ks

Číslo položky

26D8EE60-EC14-4139-8BE4-1FC425981A4D

LIVSANE hrejivá náplasť na bolesť hrejivý zábal 2 ks

Obsah LIVSANE hrejivá náplasť

LIVSANE hrejivá náplasť na bolesť hrejivý zábal 2 ks

Charakteristika LIVSANE hrejivá náplasť

Uľavuje od bolesti svalov a kĺbov v oblasti chrbta, krku a ramien, horných a dolných končatín, a bolesti v oblasti brucha. Uvoľňuje napäté a namáhané svaly a účinne zmierňuje menštruačné kŕče vyžarovaním príjemného, upokojujúceho tepla až po dobu 12 hodín.
Mäkký, pružný lepiaci zábal možno po použití ľahko odstrániť.
Obsahuje špeciálne vyhrievacie prvky s prírodnými látkami - práškovým železom, aktívnym uhlím a soľou, ktoré pri kontakte so vzdušným kyslíkom vyvíjajú teplo. Hypoalergénne. Dermatologicky testované. Neobsahuje aktívne liečivé látky.
Blahodárne účinky tepla:

  • Stimuluje krvný obeh: Teplo rozširuje cievy, čím zlepšuje prietok krvi tkanivami. Tým súčasne zvyšuje prísun kyslíka a výživných látok, ktoré sú pre bunky svalového tkaniva životne dôležité.

  • Zefektívňuje odstraňovanie sekundárnych metabolických produktov: Odpadové látky z bunkových tkanív a svalov sa vďaka lepšej cirkulácii odstránia ľahšie.

  • Zmierňuje bolesť: Teplo znižuje napätie, zmierňuje bolesť, uvoľňuje a zlepšuje pohyblivosť.

Použitie LIVSANE hrejivá náplasť

Postihnuté miesto sa umyje a osuší. Potom sa vyberie zábal z obalu a odstráni sa z neho ochranná vrstva. Zábal sa priloží na bolestivé miesto a skontroľuje sa, či celou plochou priľnul k pokožke. (Dosiahnutie očakávanej teploty môže trvať až 30 minút). Zábal sa nechá nalepený maximálne 12 hodín. Ak sa používa zábal na zmiernenie menštruačných bolestí, naleptí sa na spodnú bielizeň, nie priamo na pokožku. Uistí sa, že dokonale priľnul k podkladu. 

Upozornenie:

Pri nesprávnom použití môže spôsobiť popáleniny.
Produkt prestaňte používať v prípade
• nepohodlia, podráždenia, diskomfortu z nadmerného prehriatia, pocitu pálenia, opuchu, začervenania alebo inej pretrvávajúcej zmeny na koži v mieste aplikácie.
• pretrvávajúcich symptómov.
Nepoužívajte:
• v prípade, ak už používate iné hrejivé výrobky, krémy alebo masti.
• na poškodenú alebo obzvlášť citlivú pokožku.
• v prípade modrín a opuchov, ktoré sa objavili počas posledných 48 hodín.
• u osôb, ktoré si nedokážu zábal samostatne odstrániť, vrátane detí.
• počas spánku.
• počas vyšetrenia pomocou magnetickej rezonancie (MRI).
• v prípade úniku látok z výhrevnej časti zábalu a/alebo v prípade poškodenia výrobku.
• v kombinácii s liečivami s obsahom kortizónu, ktoré sa aplikujú lokálne, alebo inými liekmi.
• počas športových aktivít.
Zábal nestrihajte, pretože v prípade úniku obsiahnutých aktívnych látok by mohlo dôjsť k popáleniu. V prípade, že trpíte ochoreniami obehového systému, srdcovými ochoreniami, reumatoidnou artritídou, cukrovkou alebo ste tehotná, poraďte sa pred použitím výrobku s vaším lekárom. V prípade priameho kontaktu (kože a očí) s látkami obsiahnutými v tomto produkte, opláchnite postihnuté miesto veľkým množstvom vody a ihneď vyhľadajte lekársku pomoc. V prípade náhodného prehltnutia ihneď vyhľadajte lekársku pomoc.
Je zakázané akýmkoľvek spôsobom zahrievať túto zdravotnícku pomôcku. Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich zvierat. Tento výrobok môže spôsobiť popáleniny. Pokožku, na ktorú sa zábal aplikuje, je potrebné pravidelne kontrolovať, či nedošlo k vzniku popálenín alebo podráždeniu. Nepoužívajte na časti tela, ktoré nie sú citlivé na teplo, ani pod tesné oblečenie a opasky, aby ste predišli vzniku popálenín. Zábal nenechávajte na koži dlhšie ako 12 hodín v priebehu 24-hodinového intervalu. Dávajte pozor, aby sa neohýbali alebo neprekrývali výhrevné časti výrobku, aby ste predišli
vzniku popálenín. U pacientov starších ako 55 rokov je riziko popálenia vyššie. V tomto prípade je lepšie aplikovať výrobok na oblečenie. Užívateľ je povinný informovať výrobcu a príslušné orgány o vážnych komplikáciách, ktoré sa vyskytli v súvislosti s používaním tejto zdravotníckej pomôcky.

Príbalový leták LIVSANE hrejivá náplasť 

Špecifikácia

  • Forma
    Náplasť
  • Druh
    Hrejivá náplasť
  • Riešený problém
    Svaly, kĺby, Chrbtica, Menštruačné bolesti
  • Typ produktu
    Na bolesť