Kreatín Monohydrát - OstroVit, príchuť vodný melón, 500g
22,00 €
Detail
Detail

Kreatín Monohydrát - OstroVit, príchuť vodný melón, 500g

Značka: Ostrovit

Kreatín Monohydrát je vysoko kvalitná forma kreatínu obohatená o taurín a vitamín B6. Vďaka tomu nepodporí len váš fyzický výkon, ale aj vašu imunitu a redukuje únavu.

Cena s DPH 22,00 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 22 bodov
EAN: 5902232617627
Popis produktu
Hodnotenia (0)

 

Kreatín Monohydrát - kvalitný kreatín obohatený o taurín a vitamín B6

 

Kreatín Monohydrát na podporu fyzického výkonu, ktorý je obohatený o taurín a vitamín B6. Taurín je neesenciálna aminokyselina, ktorú prirodzene nájdeme v mozgu, svalovom tkanive alebo orgánoch. Jednou z jeho funkcií je napríklad tvorba žlčových solí, ktoré sú potrebné pre štiepenie a spracovanie tukov. Vitamín B6 je zas užitočný pre správne fungovanie imunity, látkovú premenu bielkovín a glykogénu, redukciu únavy a vyčerpania alebo tvorbu červených krviniek. V každej dávke prijmete 2199 mg kreatín monohydrátu, 25 mg taurínu a 2,5 mg vitamínu B6.

 

 

Kreatín Monohydrát a jeho výhody

 

  • kvalitný zdroj kreatínu
  • je obohatený o taurín a vitamín B6
  • podporuje zvýšenie fyzického výkonu
  • podporuje funkciu imunity
  • 2199 mg kreatínu v 1 dávke

 

Zloženie

Kreatín monohydrát, regulátor kyslosti - kyselina citrónová, aróma, taurín, sladidlá: sukralóza, acesulfám K; pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6).

 

Dávkovanie

Pridajte 2,5 g (1/2 odmerky) v 100 - 150 ml vody alebo džúsu. Počas tréningových dní vypite dve porcie denne, jednu bezprostredne po prebudení a druhú po tréningu. V dni bez cvičenia vypite jednu porciu za deň po prebudení.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty 1 dávka (2,5 g )
Kreatín monohydrát 2199 mg
- z toho kreatín 1935 mg
Taurín 25 mg
Vitamín B6 2,5 mg

 

Upozornenie

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nepoužívajte výrobok ako náhradu za pestrú stravu. Odporúča sa vyvážená strava a zdravý životný štýl. Ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku, produkt neužívajte. Deti, tehotné alebo dojčiace ženy nesmú produkt užívať. Nie je vhodný pre osoby s poškodenou funkciou obličiek. Uchovávajte balenie tesne uzatvorené na suchom mieste pri teplote 15 - 25 ° C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Uchovávajte mimo dosahu deti.

Produkt sa vyrába v zariadení, ktoré spracováva ďalšie zložky obsahujúce tieto alergény: mlieko (vrátane laktózy), sójové bôby, arašidy, ostatné orechy, sezamové semienka, ovos, vajcia, kôrovce, ryby.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii