Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

EUBOS krém na tvar pre deti 30ml

Výrobca: Eubos

Výživná emulzia voda v oleji s pupalkovým olejom, komplexom vitamínov a s extraktom z ľubovníka bodkovaného pre intenzívnu lekársku starostlivosť o detskú a jemnú kojeneckú pokožku.

Zobraziť viac

EUBOS krém na tvar pre deti 30ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

ean-code-4021354038033

EUBOS krém na tvar pre deti 30ml

EUBOS krém na tvar pre deti

Obsah EUBOS krém na tvar pre deti 

30ml

Charakteristika EUBOS krém na tvar pre deti 

Krém na telo pre deti HAUT RUHE CREAM obsahuje 10 %-ný cenný pupalkový olej s esenciálnymi mastnými kyselinami kyselinou linolovou (LA) a kyselinou gama-linolénovou (GLA), ktoré sú nevyhnutné pre vytvorenie prirodzenej bariérovej funkcie pokožky.

Krém pomáha podporovať a posilňovať ochrannú funkciu pokožky, obzvlášť v prípade neurodermatitídy a nedostatočného obsahu lipidov. Nemastný biomimetický ošetrovací olej zanecháva na pokožke jemný ochranný film a zabraňuje jej opätovnému vysychaniu. Výťažok z ľubovníka bodkovaného z organicky riadenej kultivácie a bisabolol majú protizápalový a upokojujúci účinok na pokožku. Alantoín a panthenol podporujú regeneráciu pokožky, napríklad pri malých kožných léziách. Glycerín, UREA (0,25 %) a vitamín E zaisťujú kvalitnú hydratáciu pokožky.

Typ pokožky:
Krém na telo pre deti HAUT RUHE CREAM je vhodný ako intenzívna starostlivosť o suchú a citlivú pokožku detí a bábätiek. Emulzia voda v oleji.

Aktívne látky:
10 %-ný pupalkový olej, Purcellin olej (biomimetický), bisabolol, alantoín, 3 %-ný panthenol, vitamín E, glycerín, UREA, extrakt z ľubovníka bodkovaného.

Vhodné na:
Suchú a citlivú pokožku detí a bábätiek.

Aplikácia:
Krém nanášajte jedenkrát alebo niekoľkokrát denne na oblasti pokožky, ktoré si vyžadujú obzvlášť intenzívnu starostlivosť (často napríklad v oblasti kolien a lakťov), a jemne vmasírujte. Ľahký olejový film chráni pred opätovným vysušením. Krém odporúčame najmä kvôli jeho hodnotným zložkám a dermatologicky a klinicky overenej tolerancii a účinnosti pre veľmi suché, drsné a podráždené oblasti pokožky a pri neurodermatitíde. Je vhodný aj pre dospelých.

Výsledky:
Hydratácia suchej pokožky sa používaním krému intenzívne a udržateľne zvyšuje. Narušená ochranná a bariérová funkcia pokožky sa preukázateľne zlepšuje. Odstraňuje podráždenie a svrbenie pokožky.

Produkty HAUT RUHE boli úspešne používané v rámci klinickej štúdie bábätkami vo veku od 6 mesiacov na Univerzitnej dermatologickej klinike v Kieli.