Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

CeraVe Hydratačné mlieko 473ml

Výrobca: CeraVe

Hydratačné telové mlieko poskytuje až 24-hodinovú hydratáciu a pomáha chrániť kožnú bariéru. Obsahuje kyselinu hyalurónovu bez parfumácie.

Zobraziť viac

CeraVe Hydratačné mlieko 473ml
CeraVe Hydratačné mlieko 473ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

C688939B-C8A2-427E-B44F-8A8297DE6AB2

CeraVe Hydratačné mlieko 473ml

CeraVe Hydratačné mlieko

Obsah CeraVe Hydratačné mlieko 

473ml

CharakteristikaCeraVe Hydratačné mlieko 

CeraVe Hydratačné mlieko hydratuje a pomáha obnoviť ochrannú kožnú bariéru na tvári a tele, udržiava prirodzenú vlhkosť pokožky. Obsahuje 3 typy esenciálnych ceramidov a kyselinu hyalurónovú. Bez parfumácie. Nekomedogénne. Hypoalergénne. Na suchú až veľmi suchú pokožku.

Použitie:  Aplikujte podľa potreby najlepšie na umytú pokožku tela aj tváre. Vyhnite sa očnému okoliu. Vhodné pre dospelých aj deti. Prípravok jemnými krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky tváre a tela. Aplikujte podľa potreby. Vyhnite sa očnému okoliu.

Zloženie: AQUA / WATER,GLYCERIN,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,CETEARYL ALCOHOL,CETYL ALCOHOL,DIMETHICONE,PHENOXYETHANOL,POLYSORBATE 20,CETEARETH-20,BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE,POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE,SODIUM LAUROYL LACTYLATE,ETHYLHEXYLGLYCERIN,POTASSIUM PHOSPHATE,DISODIUM EDTA,DIPOTASSIUM PHOSPHATE,CERAMIDE NP,CERAMIDE AP,PHYTOSPHINGOSINE,CHOLESTEROL,XANTHAN GUM,CARBOMER,SODIUM HYALURONATE,TOCOPHEROL,CERAMIDE EOP.

 

Špecifikácia

  • Typ pleti
    Suchá
  • Riešený problém
    Starostlivosť o telo
  • Kedy používať
    Multifunkčný