BROMESlim - Boos Labs na chudnutie, cps 1x240 ks
61,83 €
Detail
Detail

BROMESlim - Boos Labs na chudnutie, cps 1x240 ks

Výživový doplnok vo forme kapsúl s obsahom ananásového prášku a bromelaínu, ktorý napomáha pri chudnutí.

Cena s DPH 61,83 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 62 bodov
EAN: 8588002203718

Varianty

Popis produktu
Hodnotenia (1)
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

BROMESlim - Boos Labs na chudnutie, cps 1x240 ks

Obsah BROMESlim - Boos Labs

cps 1x240 ks

Výživový doplnok s obsahom ananásového prášku (250 mg) a bromelaínu (150 mg) v 1 kapsule.  

Charakteristika BROMESlim - Boos Labs

Bromeslim je významný výživový doplnok, ktorý v sebe spája viac ako len pomoc pri chudnutí.

Bromeslim môže:

prispieť k správnemu tráveniu
prispieť k redukcii váhy
zabrániť jojo efektu
prispieť k posilneniu prirodzenej imunity
mať podľa viacerých vedeckých štúdií antioxidačné účinky


Ananás je ovocie, ktoré ľudia poznajú hlavne ako sladké a výživné ovocie, vhodné do koktailov alebo ako osvieženie počas horúcich letných dní. Nemôžeme mu však odoprieť jeho pozitívne účinky, o ktorých vie pomerne málo ľudí. My Vám tieto významné vlastnosti ananásu ponúkame vo forme výživového doplnku, ktorému sme dali názov BromeSlim. Tento názov je odvodený od mena hlavnej zložky bromelaín.

Bromelaín je zmes enzýmov, ktorý je extrahovaný zo stopky ananásu a líši sa od enzýmu, ktorý je obsiahnutý v plode. Medzi účinné látky bromelaínu patrí skupina enzýmov, ktorá štiepi bielkoviny na menšie časti.

Princíp pôsobenia bromelaínu:

Žalúdočné šťavy človeka obsahujú enzýmy, ktoré neštiepia potravu úplne na základné stavebné kamene, ale vytvárajú bloky. Ľudský organizmus tieto bloky ihneď po prijatí stravy začne spracovávať a pridávať ich do štruktúr organizmu. Postupom rokov si ľudské telo vytvorí tzv. súhru látok v tele, ktorá zapríčiňuje, že telo prijíma len takto pripravené potraviny.

Rastlinná zmes enzýmov, napríklad bromelaín, štiepi základné látky iným spôsobom a vytvára odlišné stavebné štruktúry. Ľudské telo tieto odlišné štruktúry nedokáže použiť, považuje ich za nadbytočné a rovno ich vylúči, namiesto toho, aby ich prijalo.

Tento proces môže spôsobiť úbytok váhy, pretože látky, ktoré by človek bežným zložením žalúdočných enzýmov prijal, sa dostávajú z tela von a neukladajú sa v tukových vankúšikoch. Toto môže trvať niekoľko mesiacov. Potom si ľudské telo na enzým zvykne a dokáže s ním pracovať. Tento krátkodobý proces chudnutia je preto vhodný pre ľudí, ktorí trpia tzv. jojo efektom. V tomto prípade sa po procese chudnutia v ľudskom tele veľmi rýchlo obráti spôsob prijímania živín. Výsledok je ten, že za veľmi krátky čas človek naberie naspäť tie isté kilá, ktoré sa mu podarilo zhodiť. A práve v tomto momente je vhodné začať používať náš produkt BromeSlim, pretože Vás od týchto starostí môže odbremeniť. Po pár mesiacoch, keď si Vaše telo na bromelain zvykne, je ideálne znovu pokračovať v procese chudnutia spôsobom, ktorý ste aplikovali na začiatku.

Použitie BROMESlim - Boos Labs

Odporúča sa užívať v dávke 1 kapsula pred každým jedlom. Zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Maximálne 6 kapsúl za deň. Vhodné ako podpora pri chudnutí.

Upozornenie: Výživový doplnok nie je vhodný pre ľudí, ktorí sú alergickí na niektorú zo zložiek produktu (ananás, bromelaín). Neprekračujte dennú odporúčanú dávku. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej a rozmanitej stravy. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Príbalový leták

Petra
5

Odporúčam

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii