Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

BIODERMA Sensibio Defensive rich výživný krém 40ml

Výrobca: Bioderma

Aktívny upokojujúci krém s výživnou textúrou. Je vhodný pre suchú až veľmi suchú pleť. Upokojuje a dlhodobo chráni pleť pred agresívnymi vplyvmi prostredia, pleť hydratuje po dobu 12 hodín, zlepšuje kvalitu života ľuďom s citlivou pokožkou. Neparfumovaný.

Zobraziť viac

BIODERMA Sensibio Defensive rich výživný krém 40ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

ean-code-3701129804469

BIODERMA Sensibio Defensive rich výživný krém 40ml

Obsah BIODERMA Sensibio Defensive rich upokojujúci krém

40 ml

Charakteristika BIODERMA Sensibio Defensive rich upokojujúci krém

Sensibio Defensive rich je aktívny upokojujúci krém, ktorý posilňuje vlastné obranné mechanizmy pokožky pred vonkajšími agresívnymi vplyvmi prostredia aj znižuje nepríjemné prejavy vrodenej citlivosti. Vďaka technológii Defensive je pokožka chránená, posilnená a upokojená. Bohatá a výživná textúra rýchlo preniká do pokožky a zanecháva ju jemnú a pružnú. Aktívny upokojujúci krém s výživnou textúrou. Je vhodný pre suchú až veľmi suchú pleť. Upokojuje a dlhodobo chráni pleť pred agresívnymi vplyvmi prostredia, pleť hydratuje po dobu 12 hodín, zlepšuje kvalitu života ľuďom s citlivou pokožkou. Neparfumovaný.

Použitie

Prípravok sa aplikuje ráno a večer na tvár a krk po očistení vybraným produktom z rady Sensibio. Vhodný je aj ako podklad pod make-up.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Zloženie

Aqua/water/eau, glycerin, Dicaprylyl ether, glycol palmitate, butylene Glycol, cetyl palmitate, glyceryl stearate Citrate, squalane, sucrose stearate, tridecyl Trimellitate, glyceryl dibehenate, polysorbate 60, pentylene glycol, tribehenin, glyceryl Behenate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate Crosspolymer, caprylyl glycol, carnosine, Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl Taurate copolymer, mannitol, xylitol, Tocopherol, salvia miltiorrhiza flower/ Leaf/root extract, rhamnose, glycine soja (soybean) oil, sorbitan isostearate, sodium Hydroxide, palmitoyl tetrapeptide-10.