BCAA Amino Hydrate - Applied Nutrition, príchuť vodný melón, 1400g
50,35 €
Detail
Detail

BCAA Amino Hydrate - Applied Nutrition, príchuť vodný melón, 1400g

BCAA Amino Hydrate je zmes obsahujúca BCAA, l-glutamín, vitamín B6 a minerálne látky, ako je vápnik, chlorid, fosfor, draslík či sodík. Vďaka svojmu zloženiu prispieva k syntéze bielkovín dôležitých pre rast svalovej hmoty, navyše má vplyv na správne fungovanie imunity a svalov či na zníženie únavy a vyčerpania.

Cena s DPH 50,35 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 50 bodov
EAN: 634158793417
Popis produktu
Hodnotenia (0)

BCAA Amino Hydrate - zmes aminokyselín s rozvetveným reťazcom, glutamínu, vitamínu B6 a minerálnych látok

BCAA Amino Hydrate je zmes s obsahom všetkých troch aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA), konkrétne ide o l-leucín, l-izoleucín a l-valín v pomere 2:1:1. Tieto esenciálne aminokyseliny si naše telo samo nedokáže vytvoriť, preto je potrebné ich pravidelné dopĺňať. V organizme majú dôležitú funkciu, lebo sa podieľajú na syntéze bielkovín, ktoré prispievajú k udržaniu a rastu svalovej hmoty či k udržaniu zdravia kostí. V zložení nájdete tiež l-glutamín, na doplnenie ktorého sa zameriavajú predovšetkým športovci, keďže sa jeho hladina v tele znižuje pri intenzívnom tréningu. Ak sa snažíte schudnúť, určite oceníte, že je bez cukru a tuku.

 

Súčasťou zmesi je aj vitamín B6, ktorý prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, fungovaniu nervového systému a imunity, normálnej látkovej premene bielkovín a glykogénu, zníženiu únavy a vyčerpania či k regulácii hormonálnej činnosti. Nechýbajú ani minerálne látky ako napríklad vápnik, ktorý sa podieľa na látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, na normálnom fungovaní svalov či udržaní zdravých kostí. Môžeme spomenúť aj ďalšie minerálne látky ako sodík či chlorid, ktorý prispieva k správnemu tráveniu produkovaním kyseliny chlorovodíkovej v žalúdku, alebo draslík ovplyvňujúci správne fungovanie svalov a nervového systému. Poslednou minerálnou látkou je fosfor, ktorý má vplyv napríklad na správne fungovanie bunkových membrán či udržanie zdravých kostí.

 

BCAA Amino Hydrate a jeho výhody

  • obsahuje BCAA, l-glutamín, vitamín B6 a minerálne látky
  • podieľa sa na syntéze bielkovín dôležitých pre rast svalov
  • má vplyv na látkovú premenu dôležitú pre tvorbu energie
  • prispieva k zníženiu únavy a normálnej funkcii svalov a kostí
  • ovplyvňuje látkovú premenu bielkovín a glykogénu

 

Zloženie

Príchuť Fruit Burst: BCAA (2:1:1) (l-leucín, l-izoleucín, l-valín), l-glutamín, l-citrulín DL-malát 2:1, citrát trisodný, citrát draselný, fosforečnan vápenatý, protihrudkujúce činidlo (oxid kremičitý), prírodná aróma, chlorid sodný, kyselina citrónová, sladidlo (sukralóza), vitamín B6 (pyridoxín HCL), prírodné farbivo (prášok z červenej repy), zmes elektrolytov: citrát draselný, citrát sodný, fosforečnan vápenatý, chlorid sodný.

 

Dávkovanie

Dôkladne premiešajte 1 dávku (14 g) s 500 ml vody. Konzumujte počas cvičenia cez tréningové dni alebo v priebehu celého dňa, aby ste podporili regeneráciu cez netréningové dni.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

 

Nutričné hodnoty 1 dávka (14 g)
Energetická hodnota 0 kJ / 3,76 kcal
Tuky 0 g
z toho nasýtené tuky 0 g
Sacharidy 0,49 g
z toho cukry 0 g
Vláknina 0,7 g
Soľ 0,6 mg
Minerálne látky  
Vápnik 75,6 mg
Chlorid 116,6 mg
Fosfor 38,4 mg
Draslík 216,5 mg
Sodík 231,7 mg
Vitamíny  
Vitamín B6 1 mg
Aminokyseliny  
BCAA 7200 mg
L-Leucín 3600 mg
L-Izoleucín 1800 mg
L-Valín 1800 mg
L-Glutamín 3000 mg

 

Upozornenie

Ak máte menej ako 18 rokov, ste tehotná alebo dojčíte, ak máte akékoľvek zdravotné potiaže alebo užívate akékoľvek lieky na predpis, pred použitím tohto produktu sa poraďte s kvalifikovaným zdravotníckym pracovníkom. Tento výrobok skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu detí. Neprekračujte odporučené denné dávkovanie.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii