Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Barny's TRIPLE blend EXTRA SILNÝ 200g

Výrobca: Barny's

Barny's TRIPLE blend obľúbená prášková forma najsilnejšieho a najžiadanejšieho výživového doplnku na chrupavky a  pohybový aparát

Zobraziť viac

Barny's TRIPLE blend EXTRA SILNÝ 200g
Barny's TRIPLE blend EXTRA SILNÝ 200g

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

8C4B87AA-7DE0-41C2-A57F-47A06415CA05

Barny's TRIPLE blend EXTRA SILNÝ 200g

Barny's TRIPLE blend EXTRA SILNÝ

Obsah Barny's TRIPLE blend EXTRA SILNÝ

prášok 200g

Charakteristika Barny's TRIPLE blend EXTRA SILNÝ

Obľúbená prášková forma nášho najsilnejšieho a medzi aktívnymi ľuďmi a športovcami najžiadanejšieho výživového doplnku na chrupavky a  pohybový aparát. 
Ekonomické balenie  vydrží viac ako 5 mesiacov. 

Každá šarža je testovaná na obsah a čistotu účinnej látky v špecializovanom laboratóriu univerzity Unimore v talianskej Modene. Na základe merania sa produkt uvolňuje do predaja. 

Triple Blend extra silný s obsahom až 6 aktívnych látok a vysokým obsahom látky MSM (organická síra), glukózamín a chondroitín sulfátu. 

Chondroitín a glukozamín sulfát spolu s kyselinou hyalurónovou a kolagénnymi peptidmi sa radia k tzv. chondroprotektívam. (SYSADOA)

Glukózamín sulfát má priaznivé účinky proti bolesti a zápalu ako aj pri artróze kĺbov. Chondroitín sulfát zlepsšuje pohyblivosť a zmierňuje priebeh zápalu kĺbov.
MSM je organicky viazaná síra pôsobiaca na spevnenie väzov, šliach na potlačenie zápalu a napomáha aj regenerácii svalov.

Pretože pre nás je najdôležitejšia farmaceutická kvalita a využiteľnosť aktívnych látok organizmom.

TRIPLE blend extra silný s arómou a so sladidlom - obsahuje kombináciu chondroprotektívnych látok - glukózamín a chondroitín sulfátu, látku MSM a značkové rybie kolagény. Chondroprotektívne látky spolu s kolagénom II. typu prirodzene tvoria štruktúru kĺbovej chrupavky, kým kolagén I. typu je súčasťou väziva a MSM (methylsulfonylmethan) je zdrojom organicky viazanej síry. Navyše tento produkt je obohatený o vitamín C (NUTRA-CTM), ktorý je dôležitý pre normálnu tvorbu kolagénu a prirodzenú funkciu chrupavky a kostí. 

NUTRA-CTM- Unikátna forma vitamínu C. Vďaka obsahu chelátových minerálov a úplnej ionizácii je NUTRA-CTM takmer 100%-ne biologicky dostupné už od okamihu príjmu do organizmu. Naproti klasickému vitamínu C rozpustnému vo vode sa znižuje rýchla strata močom.

Chrupavka je spojivové tkanivo, ktoré sa skladá z chondrocytov (vlastných buniek chrupavky) kolagénových a elastických vlákien (tvoriacich štruktúru chrupavky) a amorfnej medzibunkovej hmoty. Pre správne a normálne fungovanie chrupavky je dôležité mať funkčné kolagénové štruktúry, ktoré zaisťujú chrupavke tvar a pevnosť.

Výhody produktu: 

- obsahuje len značkové kolagény 

- produkt neobsahuje lacnejšie náhrady

- prášková forma

- ekonomické balenie na vyše 5 mesiacov

Použitie Barny's TRIPLE blend EXTRA SILNÝ

Dávkovanie: Dospelí užívajú ½ odmerky denne rozmiešanú v 200 ml vody najlepšie ráno alebo kedykoľvek v priebehu dňa.

Upozornenie
TRIPLE blend extra silný je originálna verzia obľúbeného veterinárneho produktu ALAVIS™ TRIPLE blend. ALAVIS™ je našou sesterskou spoločnosťou, ktorá je jednotkou vo vývoji a výrobe veterinárnych prípravkov.
Každá šarža TRIPLE blend extra silný je špeciálne odmeraná pre obsah a kvalitu aktívnej látky. 

TRIPLE blend extra silný s arómou a so sladidlom- originálna verzia výživového doplnku pre ľudí

ALAVIS TRIPLE blend extra silný- originálna verzia veterinárneho prípravku bez sladidla

Viac na adcc.sk

Špecifikácia

  • Forma
    Prášok