Apple AirPods 3 mme73zm/a APPLE -33,53 €
189,00 €
222,53 €
Detail
Detail

Apple AirPods 3 mme73zm/a APPLE

Značka: Apple
Slúchadlá
Akčná cena s DPH 189,00 € Pôvodna cena 222,53 €, Zľava 33,53 €
Zľava 33,53 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 189 bodov
EAN: 194252818527
Popis produktu
Hodnotenia (0)
Úplne nový dizajn
Ľahké slúchadlá AirPods sa do ucha nasadzujú pod uhlom, ktorý umožňuje dokonalé prispôsobenie a presnejšie ovládanie zvuku. Stopka je o 33 % kratšia ako u druhej generácie slúchadiel AirPods a je vybavená snímačom tlaku, ktorý uľahčuje ovládanie hovorov a prehrávanie hudby.
Priestorový zvuk s dynamickým snímaním polohy hlavy
Vďaka všesmerovému zvuku je hudba, televízne programy a filmy ešte viac pohlcujúce a ponúkajú pôsobivý trojrozmerný zvuk. Gyroskop a akcelerometer slúchadiel AirPods spoločne sledujú pohyby hlavy, takže si budeš pripadať ako uprostred hudby a filmových scén.
Adaptívna ekvalizácia
Slúchadlá automaticky prispôsobia hudbu tvaru vašich uší. Mikrofóny smerujúce dovnútra vnímajú, čo počúvate, a podľa toho upravujú nízke a stredné frekvencie, takže každá skladba znie bohato a detailne.
Dlhšia životnosť batérie
AirPods tretej generácie majú až o hodinu dlhšiu výdrž batérie ako druhá generácia, takže na jedno nabitie vydržia až 6 hodín počúvania alebo až 4 hodiny hovoru. Vďaka vylepšenému senzoru pokožky sa slúchadlá AirPods zapnú a vypnú vždy presne vo chvíli, keď ich potrebujete, takže zbytočne nevybíjate batériu. Stačí 5 minút nabíjania a môžete počúvať hudbu alebo hovoriť približne hodinu. A nabíjačka MagSafe, ktorá je kompatibilná so zásuvkovými aj bezdrôtovými nabíjačkami MagSafe, vydrží napájať slúchadlá viac ako 30 hodín.
Odolnosť voči potu a vode
Slúchadlá AirPods aj nabíjačka MagSafe sú vodeodolné podľa normy IPX4, takže sa nemusíš báť dažďa ani náročného tréningu.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii