Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

AlphaMale TestoBooster 120 kaps - GymBeam

Výrobca: GymBeam

AlphaMale TestoBooster je testosterónový booster so silným účinkom, ktorý má vplyv na udržanie optimálnej hladiny testosterónu v krvi. Zdravá hladina testosterónu je veľmi dôležitá pre zdravie muža, pretože sa podieľa na mnohých kľúčových procesoch v organizme. Ovplyvňuje veľkosť a silu svalov, ale aj plodnosť a mužské pohlavné orgány.

Zobraziť viac

AlphaMale TestoBooster 120 kaps - GymBeam
AlphaMale TestoBooster 120 kaps - GymBeam
AlphaMale TestoBooster 120 kaps - GymBeam
AlphaMale TestoBooster 120 kaps - GymBeam

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

28795

AlphaMale TestoBooster 120 kaps - GymBeam

AlphaMale TestoBooster - Silná zmes na podporu testosterónu, ktorá sa postará o jeho optimálnu hladinu v krvi

 

AlphaMale TestoBooster je silná zmes starostlivo vybraných látok na podporu steroidného hormónu testosterónu, ktorá sa postará o udržanie jeho optimálnej hladiny v krvi. Pre mužské zdravie je testosterón veľmi dôležitý, pretože sa podieľa na množstve telesných procesov. Je považovaný za kľúčový najmä pre správne fungovanie organizmu a celkový vývoj chlapcov na mužov. Okrem toho je však známy aj vplyvom na veľkosť či silu svalov a kostí.

 

 

 

 

Navyše sa podieľa aj na správnej funkcii libida a plodnosti a celkovo na optmiálnom fungovaní mužských pohlavných orgánov. Zdravá hladina testosterónu je tak dôležitá nie len pre rast svalov, ale aj pre celkové sexuálne zdravie mužov.

 

 

Táto efektívna zmes obsahuje kyselinu D-asparágovú, ktorá hrá úlohu v procese syntézy testosterónu. Medzi ďalšie látky patrí napríklad beta ekdysterón, v športovom svete vyhľadávaný najmä ako prírodná náhrada anabolických steroidov. Ďalej je tu extrakt zo semien senovky gréckej. Tá je stále častejšie skúmaná pre svoj sľubný potenciál v otázke zvýšenia testosterónu a v ďalších oblastiach, ktoré s ním súvisia. Obsahuje totiž steroidné saponíny a podieľa sa tak na komplexnosti celej zmesi. V zložení nájdete aj sibírsky ženšen, ktorý patrí medzi adaptogény. Ide o látky, ktoré môžu pomôcť vysporiadať sa so stresom.

 

 

Testosterónový booster AlphaMale TestoBooster je tiež obohatený o starostlivo vybrané vitamíny a minerály. Patrí medzi ne napríklad horčík, ktorého dostatočné množstvo v organizme oceníte počas fyzicky náročných dní. Prispieva totiž k zníženiu vyčerpania a únavy či k správnej látkovej premene, dôležitej pre tvorbu energie. Z fitness hľadiska je jeho prítomnosť v našom organizme nepostrádateľná. Je to preto, že vplýva na správne fungovanie svalov a spolu s prítomným zinkom aj na zdravie kostí a optimálnu syntézu bielkovín, dôležitých pre rast svalovej hmoty. Samotný zinok navyše prispieva aj k správnej reprodukčnej funkcii, imunite a k udržaniu hladiny testosterónu v krvi.

 

 

 

 

AlphaMale TestoBooster okrem toho obsahuje aj vitamín B3, ktorý má pozitívny vplyv na psychické zdravie. Nechýba ani vitamín B6 prispievajúci k normálnej látkovej premene bielkovín a glykogénu. Zároveň sa podieľa na optimálnej tvorbe červených krviniek, fungovaní imunitného systému či na regulácii hormonálnej činnosti. Navyše má vitamín B6 podiel aj na správnom fungovaní nervového systému či psychiky.

 

 

V zložení môžete nájsť aj bylinu AlfaAlfa či aminokyselinu orintín, ktorá je súčasťou ornitínového cyklu, podieľajúceho sa na prirodzenej detoxikácii organizmu. Celkovú komplexnosť a funkčnosť zloženia dotvárajú aj wild yam, BioPerine® či vitamín K1.

 

 

AlphaMale TestoBooster je tak naozaj veľmi silná zmes na podporu testosterónu, obohatená o ďalšie efektívne a účinné látky. Jeho užívanie ocenia tí, ktorí sa snažia o maximálnu podporu rozvoja sily a svalovej hmoty.

 

AlphaMale TestoBooster 120 kaps - GymBeam

 

AlphaMale TestoBooster a jeho výhody

 

  • je silná zmes starostlivo vybraných látok na podporu testosterónu
  • udržiava optimálnu hladinu testosterónu v krvi
  • má vplyv na zdravie kostí
  • podieľa sa na správnej funkcii plodnosti
  • je obohatený o rôzne starostlivo vybrané extrakty, vitamíny a minerály
  • obsahuje beta ekdysterón, známy ako prírodnú náhradu steroidov
  • podieľa sa na správnom fungovaní svalov
  • prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy
  • prispieva k regulácii hormonálnej činnosti
  • má pozitívny vplyv na psychické zdravie a imunitný systém

 

Dávkovanie

Užívajte 2 kapsule ráno a 2 kapsule večer, ideálne s jedlom.

 

Tabuľka nutričných hodnôt

Nutričné hodnoty 1 dávka (4 kapsule)
Kyselina D-asparágová 600 mg
Beta ekdysterón (Rhaponticum Carthamoides extrakt) 600 mg
Extrakt zo semien senovky gréckej (štandardizovaný na Fenuside) 400 mg
Sibírsky ženšen (Eleutherococcus senticocus) extrakt z koreňa 200 mg
- z toho eleuterozidy 2 mg
Wild Yam (Dioscorea alata) extrakt z koreňa 200 mg
5-metyl-7-metoxyisoflavon 200 mg
D-pantotenát 200 mg
Hydroxypropylmetylcelulóza (HPMC) 160 mg
L-ornitín 80 mg
Horčík (ako citrát horečnatý) 60 mg
Alfalfa (Medicago sativa L.) extrakt z listov 5:1 60 mg
Vitamín B3 (ako niacín) 20 mg
Vitamín B6 (ako pyridoxín hydrochlorid) 4 mg
Zinok (ako bisglycinát zinku) 14 mg
BioPerine® 1 mg
Vitamín K1 (ako fylochinón) 200 μg

 

Ostatné zložky

Kapsula (želatína, farbivo (čierny oxid železitý, oxid titaničitý)), protihrudkujúce látky (oxid kremičitý, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej).

 

Upozornenie

Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Potravina určená pre zvláštnu výživu.

Špecifikácia

  • Forma
    kapsulovaný
  • Bez umelých sladidiel
    áno
  • Bez GMO
    áno
  • Bezlepkový
    áno
  • Bez laktózy
    áno
  • Vegánsky
    nie
  • Vegetariánsky
    nie
  • Zmes
    zmes
  • Bez aspartamu
    áno
  • BIO
    nie
  • Kapsule
    120 kaps.