mocove cesty | Poradňa - Spýtajte sa

Autor Príspevok
Neregistrovaný zákazník
07.06.2017

Dobry den,moze mi pomoct koloidne striebro na zapal mocovych ciest? Je to tak isto ucinne ako antibiotika? Dakujem

Najlekáreň
26.02.2022

Dobrý deň,

 

koloidné striebro sa vnútorne sa užíva pri:

prechladnutí, angíne, chrípke, zápaloch a infekciách horných dýchacích ciest, astme, zápale mandlí, tuberkulóze, rôznych virózach a infekciách,alergiách, ochoreniach spôsobených stafylokokom, streptokokom, toxoplazmóze, borelióze, salmonelóze, žltačke, detoxikácii organizmu, artritíde, reume, paradentóze, problémoch s prostatou, zápaloch močového mechúra, aj zápaloch hrubého čreva.

Tak, ako dokáže účinne zničiť škodlivé baktérie, ničí aj tie dobré – napr. v tráviacom systéme sa nachádzajúce: laktobacillusacidophilus, laktobacillusbulgaricus, laktobacillusbifidus a iné, podobným spôsobom ako antibiotiká. 

Preto je dôležité tieto baktérie dopĺňať iným spôsobom, napr. probiotikami, či mliečnymi výrobkami.  

Liečba prostredníctvom koloidného striebra je zameraná antibakteriálne, antimikrobiálne, antimykoticky, antivírusovo, protikvasinkovo a podľa alternatívnych zdrojov je vraj účinné aj pri chronických zápalových ochoreniach.  

 

PharmDr. Eva Kozáková


Najlekáreň
Neregistrovaný zákazník
23.03.2022

Dobrý deň, tu hovorí https://www.castemocenie.sk/zapal-mocovych-ciest/ že zvýšenie pitného režimu, častejšie močenie alebo nosenie priedušnej bielizne môže pomôcť pri častých infekciách močových ciest. Samozrejme, že som už zlepšil svoju hygienu, ale nepomohlo to. Uvažujem aj o nejakom doplnku stravy na močové cesty. Čo si myslíte?


Späť

Odpovedať

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii