Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Recenzia Bioderma Sébium koncentrované anti-age sérum

Recenzia Bioderma Sébium koncentrované anti-age sérum

Máte po 25ke a aj tak vás stále trápi okrem iného aj akné? Bioderma prišla s prvým sérom, ktoré tento problém vyrieši za vás. Keďže ide o sérum, koncentrácia účinných látok je veľmi vysoká.

Recenzia Bioderma Sébium koncentrované anti-age sérum 30ml

A keďže ide o sérum, ktoré sa odporúča používať až po 25 roku, je dúfam všetkým jasné, že tam bude zastúpená aj kyselina hyalurónová.

Bioderma Sébium anti-age sérum preto nie je iba na akné, no zároveň rieši aj prvé vrásky. Keďže sérum má pomáhať liečiť aj akné, obsahuje kyselinu salicylovú a acetylglukosamín. Neobsahuje silikóny ani alkohol, takže pleť nevysušuje, ale práve naopak. Poskytuje jej až 8 hodinovú hydratáciu a upokojenie.

NÁŠ TIP:

V našej ponuke nájdete celú ponuku značky Bioderma

Pozrieť ponuku

Na pohľad som bola dosť skeptická, no už pri prvom vyskúšaní som sa do tohto séra zamilovala. Konzistencia je krásna tekutá, nie hustá, ale ani vodová.

Vôňa Biodermy sébium

Vonia neutrálne, jemne ako ostatné z radu Sébium, no naozaj iba jemnučko. Vôňa teda nie je rušivá a hoci ja mam radšej neparfémované produkty, v tomto mi naozaj nevadí.

Recenzia BIODERMA Sébium koncentrované anti-age sérum 30ml

Čo som zistila po prvom nanesení na tvár? Stačí ho naozaj málo, tak 4 – 5 kvapiek. Vstrebe sa rýchlo a čo ma teší zo všetkého najviac – nelepí.

Recenzia BIODERMA Sébium koncentrované anti-age sérum 30ml

Keďže kyselinu hylurónovú ako som spomínala obsahuje, nepoužívam už žiadne iné. S krémom sa nežmolkuje takže tiež super. Som rada, že konečne je na trhu niečo čo rieši aj akné dospelých a nespôsobuje sústavné vysúšanie pleti. Nemusím používať 6 produktov, ale stačí mi na to tento jeden.

BIODERMA Sébium koncentrované anti-age sérum kúpite tu