Beba PRO 2 600 g
10,41 €
Detail
Detail

Beba PRO 2 600 g

Značka: Beba

Pokračovacia dojčenská výživapre deti od ukončeného 6. mesiaca, ktorá posilňuje obranyschopnosť organizmu v kritickom období odstavenia dieťaťa alebo v čase zavádzania nemliečnych príkrmov.

Cena s DPH 10,41 €

Momentálne nedostupné

Popis produktu
Hodnotenia (0)

Obsah Beba PRO 2:

600 g

Charakteristika Beba PRO 2:

Ochrana dieťaťa je základným inštinktom každej matky. Dajte svojmu bábätku BEBA Pro - jedinúdojčenskú výživu s obsahom živých probiotických kultúr Bifidus BL nebo L.reuteri,podobných tým vo vašom materskom mlieku. V kombinácií so zmesou tukov LC-PUFA, ktorá je dôležitá pre správny vývoj zraku a špeciálnym procesom získanú zmesou bielkovín Opti Pro, súdojčenské mlieka BEBA tou najlepšou voľbou pre vaše bábätko.


Pokračovacia dojčenská výživapre deti od ukončeného 6. mesiaca, ktorá vďaka obsahu imunonutrientov (vitamínov a minerálnych látok)* posilňuje obranyschopnosť organizmu v kritickom období odstavenia dieťaťa alebo v čase zavádzania nemliečnych príkrmov, kedy je dieťa vystavené vyššiemu riziku vzniku infekcií a hnačiek.


Obsahuje živé probiotické baktérie Bifidus BL podobné tým, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku aj tráviacom ústrojenstve plne dojčených detí. Je obohatená o zmes tukov LC-PUFA, ktoré sú dôležité pre správny rozvoj zraku. Navyše má vďaka patentu OPTI PRO znížený obsah bielkovín, presne vyhovujúci nutričným potrebám dieťaťa, a tak nezaťažuje ešte nevyzreté detské orgány.

*Dojčenské mlieka BEBA obsahujú vitamín A, vitamín C, železo a zinok v zhode s požiadavkami príslušnej legislatívy.


 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii